![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#151
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am facut o friptura de porc cu lamiie )hirino lemonato) la cuptor si am pus o piine de secara la crescut. Am mai pus un piept de pui la marinat, ma gindeam sa il fac salata (cu piine de secara). Inca nu stiu ce garnitura sa fac la porc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pentru sfirsitul saptaminii o sa fac o turta-dulce mica... Dar mai e pina atunci, pot schimba meniul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Post
#152
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu aseara am fost harnica rau (IMG:style_emoticons/default/super.gif) Am facut dovlecei cu cascaval in crusta de aluat, friptura de dovlecei umpluti cu ou, mancarica de mazare cu carne si o negresa cu prune (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Am in plan niste gogosi a la soacra-mea si o ciorba de afumatura cu tarhon (IMG:style_emoticons/default/shades.gif) |
|
|
![]()
Post
#153
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa ne pui pozeeee,auzi? Cum folosesti tarhonul, la ce si in ce cantitati( in general vorbind)? Am si eu o planta si nu prea stiu cum sa o jumulesc, imi trebuie motiv! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
Post
#154
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Tarhonul la noi se foloseste foarte mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu il fofosesc la : ciorba de fasole (numai cu tarhon o fac!), ciorba de afumatura cu cartofi, salata de cartofi, oua umplute, omleta si multe multe altele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In mod special imi place tarhonul in otet. Tarhonul se spala bine, rupem frunzele de pe tulpini si le indesam in borcan. Cand borcanul s-a umplut, deasupra frunzelor se presara o lingurita de sare. Turnam otet in borcan pana ce toate frunzele sunt acoperite. Se pastreaza la loc intunecat si racoros. Canditatea folosita in mancare este destul de mica pentru ca este o planta foarte aromata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La o oala de 5 litri de ciorba pun cam o lingura de tarhon in otet tocat de exemplu. Dupa gust (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pun si pozeeeeeeeeee in curand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Post
#155
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina, Teo, am sa il incerc si eu!
Acuma fac o piine de secara, o supa de vitel si varza cu carne tocata la cuptor. De dulce ma gindesc sincer la o placinta de bostan (dovleac). |
|
|
![]()
Post
#156
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Mie mi s-a cerut o plăcintă cu mere să fac. Dar mi-e poftă şi de una cu ciuperci, şi cu brânză. Abia aştept să fac.
|
|
|
![]()
Post
#157
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu am azi comanda de supa de vita si cozonac cu rahat, deci ii musai sa ma execut. Insa mie mi-i pohta si de niste savarine... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Post
#158
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Mă gândeam zilele trecute la savarine, la formele pentru el, mi-e nu mi-au plăcut niciodata, doar o singură dată am mâncat la sora bunicii şi mi-au păcut, dar de la cofetărie nu mi-a plăcut, şi nu e prăjitura mea preferată. Dar dacă faci sigur îmi vei face poftă. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
Post
#159
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P9280003.jpg)
Azi mi-a fost pofta de ficat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si am mincat ficat cu ou. Plus un oahar de vin rosu. Mi-am cumparat fasole adzuki si fasole mung. A si niste faina de ovaz. Acuma mi-am facut de treaba cu asta, pentru ca ii musai sa gasesc si retete pentru ele, ca sa stiu cum sa le folosesc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O reteta am gasit deja: http://www.grouprecipes.com/18678/special-...-bean-soup.html ... si a doua http://recipe.philippinecentral.com/munggo.html ..sau poate asta: http://www.carinderia.net/recipes/munggo.html Nu mai stiu, (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) da` zau ca o sa ma hotarasc pin` la urma! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Post
#160
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Eu zic sa o faci pe asta ultima, arata tare bine! Si sa ne pui si poze cu ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:14 AM |
|