IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare vol. II, Idei pentru diversificare
Diana.
post Sep 21 2010, 06:44 AM
Post #151

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am facut o friptura de porc cu lamiie )hirino lemonato) la cuptor si am pus o piine de secara la crescut. Am mai pus un piept de pui la marinat, ma gindeam sa il fac salata (cu piine de secara). Inca nu stiu ce garnitura sa fac la porc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pentru sfirsitul saptaminii o sa fac o turta-dulce mica... Dar mai e pina atunci, pot schimba meniul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Sep 21 2010, 08:22 AM
Post #152

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu aseara am fost harnica rau (IMG:style_emoticons/default/super.gif) Am facut dovlecei cu cascaval in crusta de aluat, friptura de dovlecei umpluti cu ou, mancarica de mazare cu carne si o negresa cu prune (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Am in plan niste gogosi a la soacra-mea si o ciorba de afumatura cu tarhon (IMG:style_emoticons/default/shades.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 21 2010, 08:32 AM
Post #153

Fondator eLady.ro

Sa ne pui pozeeee,auzi? Cum folosesti tarhonul, la ce si in ce cantitati( in general vorbind)? Am si eu o planta si nu prea stiu cum sa o jumulesc, imi trebuie motiv! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Sep 21 2010, 08:49 AM
Post #154

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Tarhonul la noi se foloseste foarte mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu il fofosesc la : ciorba de fasole (numai cu tarhon o fac!), ciorba de afumatura cu cartofi, salata de cartofi, oua umplute, omleta si multe multe altele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In mod special imi place tarhonul in otet. Tarhonul se spala bine, rupem frunzele de pe tulpini si le indesam in borcan. Cand borcanul s-a umplut, deasupra frunzelor se presara o lingurita de sare. Turnam otet in borcan pana ce toate frunzele sunt acoperite. Se pastreaza la loc intunecat si racoros.
Canditatea folosita in mancare este destul de mica pentru ca este o planta foarte aromata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La o oala de 5 litri de ciorba pun cam o lingura de tarhon in otet tocat de exemplu. Dupa gust (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pun si pozeeeeeeeeee in curand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 24 2010, 11:07 PM
Post #155

Fondator eLady.ro

Saru` mina, Teo, am sa il incerc si eu!
Acuma fac o piine de secara, o supa de vitel si varza cu carne tocata la cuptor.
De dulce ma gindesc sincer la o placinta de bostan (dovleac).

+Quote Post
citystella
post Sep 25 2010, 01:27 AM
Post #156

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Mie mi s-a cerut o plăcintă cu mere să fac. Dar mi-e poftă şi de una cu ciuperci, şi cu brânză. Abia aştept să fac.

+Quote Post
Diana.
post Sep 25 2010, 05:02 PM
Post #157

Fondator eLady.ro

Si eu am azi comanda de supa de vita si cozonac cu rahat, deci ii musai sa ma execut. Insa mie mi-i pohta si de niste savarine... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
citystella
post Sep 25 2010, 06:52 PM
Post #158

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Mă gândeam zilele trecute la savarine, la formele pentru el, mi-e nu mi-au plăcut niciodata, doar o singură dată am mâncat la sora bunicii şi mi-au păcut, dar de la cofetărie nu mi-a plăcut, şi nu e prăjitura mea preferată. Dar dacă faci sigur îmi vei face poftă. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 28 2010, 07:57 PM
Post #159

Fondator eLady.ro

(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P9280003.jpg)

Azi mi-a fost pofta de ficat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si am mincat ficat cu ou. Plus un oahar de vin rosu.
Mi-am cumparat fasole adzuki si fasole mung. A si niste faina de ovaz.
Acuma mi-am facut de treaba cu asta, pentru ca ii musai sa gasesc si retete pentru ele, ca sa stiu cum sa le folosesc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

O reteta am gasit deja:
http://www.grouprecipes.com/18678/special-...-bean-soup.html

... si a doua
http://recipe.philippinecentral.com/munggo.html

..sau poate asta:
http://www.carinderia.net/recipes/munggo.html
Nu mai stiu, (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) da` zau ca o sa ma hotarasc pin` la urma! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Sep 28 2010, 08:00 PM
Post #160

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Eu zic sa o faci pe asta ultima, arata tare bine! Si sa ne pui si poze cu ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

28 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 12:14 AM