![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, na, se subintelege... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aia e de fasole mung, da ` ce ma fac cu adzuki? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prea multa fasole... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
..Iar azi am primit comanda de..varza! Iar varza?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-o innebunit cu varza. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
In final am in cuptor doua piini:
- o piine rustica poloneza cu lapte, miere si faina de secara - o piine cu masline italieneasca Si mai am in cuptor 4 rasoale mici de purcel, pentru care o sa fac o garnitura simpla de mazare verde intro picatura de unt. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Varza am facut si eu azi-noapte (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ieri am facut cozonac si o prajitura. Si-am ars nitel (nitel spre mai mult cozonacul (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) ) insa nu am reusit sa il fac scrum!
Si praji a iesit foarte bine. Si am vrut sa fac si fasole - dar fasolea aia era de-o virsta cu mine. Ca sa prindeti ideea: 8 ore de fiert + alte 6 ore cit a stat la inmuiat tot teapana a ramas... Am aruncat-o si am injurat-o pe aia de mi-a vindut-odrept fasole "noua"!!! Si am acum pe foc o oala mica cu magiun de prune si tre` sa fac si ceva pentru miine de mincare. A, ieri am facut si o piine mica, la tava. |
|
|
![]()
|
|
Btw, prajitura de ieri, cam inventata (adaptata, combinata si rasucita, spuneti-i cum vreti) a iesit o minunatie. O sa o pozez si daca vreti, va scriu si reteta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Azi fac pizza si o supa-crema de ciuperci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
vrem poxe cu prajitura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hai sa te laudam !
io azi fac pui la cuptor cu cartofi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
O sa pun, o sa pun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am facut ieri noapte piine challah, o friptura toscana de porc, care s-ar numi, cica, "Arista" (va spun si povestea la timpul potrivit), niste legume cu carne de vita in stil asiatic si am fiert niste spanac pentru horta greceasca (nik deosebit, numele e toata treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) .
Ma holbez ce sa fac cu niste vinete si sa mor daca stiu ca dulce sa fac... ca nu ma poci abtine, asta e! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:41 AM |
|