IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare vol. II, Idei pentru diversificare
Diana.
post Oct 10 2010, 06:02 AM
Post #171

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Prestat:
- vinata enantai cu sos la cuptor (in stil oriental)
- bame cu carne de vita (ca la turci)
- una bucata tortulet inventat
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Oct 19 2010, 05:04 PM
Post #172

Fondator eLady.ro

Azi trebe sa fac mincare... mai e fasole si chili, insa nu prea s-o batut nimeni pe ele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O sa fac niste fiptura de purcel la cuptor si cred ca si kotosoupa, sa se manince. Si poate o salata de sfecla rosie...
Si cu ocazia asta mi-am amintit ca trebuie sa cumpar otet balsamic, ca e pe terminate...
Pentru desert ori o placinta cu mere, ori placinta cu brinza dulce si stafide si niste mere cu scortisoara la cuptor, ca am primit cerere expre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 24 2010, 03:29 PM
Post #173

Fondator eLady.ro

Azi fac friptura arista, varza cu carne tocata si vreo prajitura, nu sint sigura inca ce.

+Quote Post
Diana.
post Oct 27 2010, 11:30 AM
Post #174

Fondator eLady.ro

Am facut ieri placinta cu carne de vita si ciuperci, placinta cu brinza si sunca si placinta cu brinza dulce si stafide. Daca mai gasesc ceva cind ajung acasa, pozez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 30 2010, 07:23 PM
Post #175

Fondator eLady.ro

Am facut putina ciorba de burta, o salata mica de fasole cu usturoi si cirnati crocanti, o Panna cotta cu fructe de padure si acum cred ca fac niste pui cu smintina. Si niste vitel cu legume in stil asiatic. Dar nu ma trage inima deloc.

+Quote Post
Diana.
post Oct 31 2010, 06:25 PM
Post #176

Fondator eLady.ro

Azi fac un cozonac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Comanda speciala, cica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 11 2010, 04:52 PM
Post #177

Fondator eLady.ro

Am avut o saptmaina in care nu am prea gatit. Ieri am facut coaste de miel la tigaie, cu o salata verde, ceapa verde, castravete si ridihi. Parca era Pastele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Nov 12 2010, 04:07 PM
Post #178

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu am facut aseara paste cu ciuperci si cascaval (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inainte de asta am avut : placinta cu mere, compot de mere, supa de rata cu taitei. Tare puturoasa m-am facut (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
In seara asta coc niste blaturi pentru un tort mai special, pentru surioarele mele cele mai mici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am in plan un orez cu legume si ou, peste cu mujdei, gogosi, supa cu galuste de gris, pachetele cu legume. Sa vad daca ma tin de plan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 13 2010, 10:14 AM
Post #179

Fondator eLady.ro

Eu am facut o garnitura de vinete la cuptor in stul oriental, o friptura asisderi si piine (baghete). Insa cred ca sa mai fac ceva cu pastai (fasole verde).

+Quote Post
Diana.
post Nov 15 2010, 12:02 PM
Post #180

Fondator eLady.ro

Azi o sa fac niste coaste de miel cu garnitura de fasole verde, ca a ramas sa folosesc punga aia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... Sau cel putin asa intentionez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si in zilele urmatoare o sa prestez ceva peste.

Si pentru ca a inceput postul Craciunului, o sa fie si multe lucruri de post, macar in zilele de luni, miercuri si vineri.

+Quote Post

28 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 07:37 AM