![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Prestat:
- vinata enantai cu sos la cuptor (in stil oriental) - bame cu carne de vita (ca la turci) - una bucata tortulet inventat |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi trebe sa fac mincare... mai e fasole si chili, insa nu prea s-o batut nimeni pe ele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O sa fac niste fiptura de purcel la cuptor si cred ca si kotosoupa, sa se manince. Si poate o salata de sfecla rosie... Si cu ocazia asta mi-am amintit ca trebuie sa cumpar otet balsamic, ca e pe terminate... Pentru desert ori o placinta cu mere, ori placinta cu brinza dulce si stafide si niste mere cu scortisoara la cuptor, ca am primit cerere expre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Azi fac friptura arista, varza cu carne tocata si vreo prajitura, nu sint sigura inca ce.
|
|
|
![]()
|
|
Am facut ieri placinta cu carne de vita si ciuperci, placinta cu brinza si sunca si placinta cu brinza dulce si stafide. Daca mai gasesc ceva cind ajung acasa, pozez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am facut putina ciorba de burta, o salata mica de fasole cu usturoi si cirnati crocanti, o Panna cotta cu fructe de padure si acum cred ca fac niste pui cu smintina. Si niste vitel cu legume in stil asiatic. Dar nu ma trage inima deloc.
|
|
|
![]()
|
|
Azi fac un cozonac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Comanda speciala, cica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am avut o saptmaina in care nu am prea gatit. Ieri am facut coaste de miel la tigaie, cu o salata verde, ceapa verde, castravete si ridihi. Parca era Pastele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am facut aseara paste cu ciuperci si cascaval (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inainte de asta am avut : placinta cu mere, compot de mere, supa de rata cu taitei. Tare puturoasa m-am facut (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
In seara asta coc niste blaturi pentru un tort mai special, pentru surioarele mele cele mai mici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am in plan un orez cu legume si ou, peste cu mujdei, gogosi, supa cu galuste de gris, pachetele cu legume. Sa vad daca ma tin de plan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu am facut o garnitura de vinete la cuptor in stul oriental, o friptura asisderi si piine (baghete). Insa cred ca sa mai fac ceva cu pastai (fasole verde).
|
|
|
![]()
|
|
Azi o sa fac niste coaste de miel cu garnitura de fasole verde, ca a ramas sa folosesc punga aia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... Sau cel putin asa intentionez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si in zilele urmatoare o sa prestez ceva peste. Si pentru ca a inceput postul Craciunului, o sa fie si multe lucruri de post, macar in zilele de luni, miercuri si vineri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:37 AM |
|