![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ce fel de cozonaci ai facut, Di? Din cei clasici sau impletiti? Eu anul asta trag primii cozonaci din viata mea si cam am emotii. Vineri i-am programat.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu i-am mai facut, ca eram prea obosita. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ii fac azi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cum care supa? KOTOSOUPAAAAAAAAAA (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe care am tot amanat-o.
Buna frate, buna! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am uitat, na, ce sa fac, m-am babit si eu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma bucur ca ti-o placut. |
|
|
![]()
|
|
Miine fac mazare cu vitel. Si caltabosi, ca au avut mare succes si mai am mate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am refacut friptura din muschi file cu ciuperci si garnitura de radacinoase- a la Gordon Ramsay, tortul cu cafea, caramel si ciocolata, o alta prajitura cu zmeura si kiwi.
Ieri seara am prestat un escalop cu ciuperci, o tocanita de vitel cu sos gros, varza calita la cuptor cu cirnati si ceafa si o placinta cu brinza. Escalop si tocanita am facut foarte putin doar 2-3 portii, varza mai multicica. Vreau sa fac azi si o placinta cu carne tocata, ca in urmatoarele zile nu prea voi avea timp de stat prin bucatarie... |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Am pus la fiert niste fasole, fac o iahnie de post pentru maine si fasole cu afumatura si carnati.
Winu This post has been edited by Win-win: Jan 11 2011, 07:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Miine se tine post? (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Trebe sa ma uit in calendar!!!
Eu faceam un papricas... si voiam sa fac si niste pui cu conopida si brocoli sufle... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am facut varza calita la cuptor, cu coaste de porc (varza murata) si mini-snitele de pui cu seminte si malai. Urmatoarea pe lista este o ciorbica de fasole boabe cu salata de ceapa rosie (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Mai am zeama in care am fiert oasele si resturile de carne de la pieptii de pui si trantesc si o supica cu galuste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , asa numai de pofta ca e o craticioara mica.
|
|
|
![]()
|
|
Eu am prestat o ciorba de burta (azi trebe s ao termin doar), friptura de vita cu conopida gratinata si o prajitura cu ciocolata. Vreau sa mai fac pentru week-end niste pui cu mazare. Si om mai vedea...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:35 AM |
|