IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare vol. II, Idei pentru diversificare
Diana.
post Jan 18 2011, 04:51 PM
Post #201

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am facut ieri o friptura la cuptor cu garnitura de champignoane brune. Nu cred ca a mai ramas ceva, deja aseara s-a mincat mai mult de jumatate imediat ce am scos-o din cuptor. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

... si nu am nici cea mai vaga idee ce sa prestez azi! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Jan 19 2011, 09:48 AM
Post #202

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu fac fasole scazuta cu ciolan azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mai am un pic de supa cu galuste de gris (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 22 2011, 04:28 PM
Post #203

Fondator eLady.ro

Eu chiftele (is pe foc), pui la gratar, am facut si o panna cotta in trei culori. Si as baga vreo placintica si o supa sau o supa-crema, ceva.

+Quote Post
Diana.
post Jan 23 2011, 02:02 PM
Post #204

Fondator eLady.ro

Am facut savarine ieri seara. Si o ciorba de cartofi, cred ca sint ani de cind nu am mai mincat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca am voie sa mi se faca pofta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi vreau o friptura de vita/vitel, insa sa vad daca tine Doamne-Doamne cu mine si gasesc carnea potrivita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Jan 28 2011, 12:35 AM
Post #205

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Am in plan niste ardei umpluti, ciorba de vacuta, o tarta si ceva dulce cu ciocolata. Desi Laur mi-a facut pofta si de niste papanasi..... o sa vad, mai cuget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 28 2011, 06:49 AM
Post #206

Fondator eLady.ro

O ciorba de vacuta vreau sa fac si eu. Am niste rasoale tare faine, o sa pun de o olita mica, asa, mai mult de pofta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si o sa fac iar tortul cu caamel, ciocolata si cafea. Dar la felul doi nu am nici cea mai vaga idee...

+Quote Post
Diana.
post Feb 4 2011, 11:24 AM
Post #207

Fondator eLady.ro

Ieri seara am facut niste chifle cu jumari - o varianta pentru pogacele cu jumari , niste piine cu brinza si o piiine englezeasca. Aveam mare chef sa ma joc cu niste aluat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In week-end cred ca prestez o ciorbita cu perisoare, ca nu am mai facut de un veac.
Pentru felul doi, nu am inca nici o idee. A, ba da, am niste ariprioare pe care le-am condimentat eu cu curry si alte mirodenii, sa fie picante, desi nu cred ca o sa reziste pina in week-end, o sa le vrea sefu` de azi.
Si mai trebuie sa termin un pate de ficatei de pui (aka sa il bag in blender cu niste unt si sa il condimentez).
Pentru ca e post, pentru azi am soupa fakes, aka supa de linte.

+Quote Post
Teocris
post Feb 4 2011, 02:02 PM
Post #208

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu am facut azi-noapte varza murata calita cu carnati afumati si carnati la cuptor cu moare de varza. Azi am in plan o ciorba cu cartofi si ciolan afumat+tarhon.
Sambata fac placinta cu carne si cu bere si ciulama de ciuperci cu mamaliguta.
Duminica facem ciorba falsa de burta (cu ciuperci pleurotus).

+Quote Post
Diana.
post Feb 19 2011, 08:30 PM
Post #209

Fondator eLady.ro

Eu am pe lista de miine niste limba cu masline si vreo prajitura. Da` pina miine om mai vedea ce mai imi trazneste prin cap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 3 2011, 05:45 PM
Post #210

Fondator eLady.ro

Azi o sa fac o ciorba de verisoare. Felul doi am arista si un papricas de pui care a iesit excelent. Cu galustele insa tot nu ma impac. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

28 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:35 AM