![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am facut ieri o friptura la cuptor cu garnitura de champignoane brune. Nu cred ca a mai ramas ceva, deja aseara s-a mincat mai mult de jumatate imediat ce am scos-o din cuptor. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
... si nu am nici cea mai vaga idee ce sa prestez azi! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu fac fasole scazuta cu ciolan azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mai am un pic de supa cu galuste de gris (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu chiftele (is pe foc), pui la gratar, am facut si o panna cotta in trei culori. Si as baga vreo placintica si o supa sau o supa-crema, ceva.
|
|
|
![]()
|
|
Am facut savarine ieri seara. Si o ciorba de cartofi, cred ca sint ani de cind nu am mai mincat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca am voie sa mi se faca pofta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi vreau o friptura de vita/vitel, insa sa vad daca tine Doamne-Doamne cu mine si gasesc carnea potrivita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Am in plan niste ardei umpluti, ciorba de vacuta, o tarta si ceva dulce cu ciocolata. Desi Laur mi-a facut pofta si de niste papanasi..... o sa vad, mai cuget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
O ciorba de vacuta vreau sa fac si eu. Am niste rasoale tare faine, o sa pun de o olita mica, asa, mai mult de pofta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si o sa fac iar tortul cu caamel, ciocolata si cafea. Dar la felul doi nu am nici cea mai vaga idee... |
|
|
![]()
|
|
Ieri seara am facut niste chifle cu jumari - o varianta pentru pogacele cu jumari , niste piine cu brinza si o piiine englezeasca. Aveam mare chef sa ma joc cu niste aluat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In week-end cred ca prestez o ciorbita cu perisoare, ca nu am mai facut de un veac. Pentru felul doi, nu am inca nici o idee. A, ba da, am niste ariprioare pe care le-am condimentat eu cu curry si alte mirodenii, sa fie picante, desi nu cred ca o sa reziste pina in week-end, o sa le vrea sefu` de azi. Si mai trebuie sa termin un pate de ficatei de pui (aka sa il bag in blender cu niste unt si sa il condimentez). Pentru ca e post, pentru azi am soupa fakes, aka supa de linte. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am facut azi-noapte varza murata calita cu carnati afumati si carnati la cuptor cu moare de varza. Azi am in plan o ciorba cu cartofi si ciolan afumat+tarhon.
Sambata fac placinta cu carne si cu bere si ciulama de ciuperci cu mamaliguta. Duminica facem ciorba falsa de burta (cu ciuperci pleurotus). |
|
|
![]()
|
|
Eu am pe lista de miine niste limba cu masline si vreo prajitura. Da` pina miine om mai vedea ce mai imi trazneste prin cap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Azi o sa fac o ciorba de verisoare. Felul doi am arista si un papricas de pui care a iesit excelent. Cu galustele insa tot nu ma impac. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:35 AM |
|