![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#31
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
de exemplu formele de muffins din silicon se preteaza la asa ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
Post
#32
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut aseara o ciorba de salata, imi aduce aminte de copilarie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si niste aripioare de pui la cuptor
|
|
|
![]()
Post
#33
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Please da-ti si mie o mana de ajutor cu vre-o retetea de pulpe de curcan, I have no ideea cum sa le gatesc. Am luat sa fac niste piftie ca m-a lovit rau pofta de piftie si as face si o friptura da' nu prea stiu cum ca n-am gatit ever curcan. Mai caut eu da daca aveti idei tare-s bine primite. Multam fain.
Ieri supa de galusti din rasol de vita favorita noastra si mancare de mazare cu carnea de la rasol si o salata buf:lol: cum zice fiica-mea. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#34
|
Musafir ![]() |
Mai ales pulpa de curcan se potriveste de minune facuta cu bere de malt: prajesti carnea in tigaie, torni berea peste ea si-o bagi la cuptor. Din cand in cand se uda cu sosul format. Se lasa cam 45 de minute la caldura medie. Apoi se adauga ceapa taiata foarte grosier, cartofi, ce mai vrei (morcovi, broccoli, etc) si iar bere. Se da cuptorul la foc mare pentru alte trei sferturi de ora si se tot uda cu sosul, ca sa se formeze glazura. La sfarsit se stinge focul la cuptor, dar se mai lasa vreo 10-15 minute inauntru friptura, sa se adune zemurile in ea. Gata. Si friptura, si garnitura.
|
|
|
happyCat |
![]()
Post
#35
|
Musafir ![]() |
Kalua, pentru cosuletele de ciocolata poti folosi un prezervativ (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
Post
#36
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multam fain Kalua, o sa incerc sa vad ce o iesi. Da' cum e berea aia de malt, bere neagra sau e o bere speciala? Eu cu berea nu prea sunt fan si habar n-am de sortimentele ei.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#37
|
Musafir ![]() |
Happy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
MoN, este una care se numeste Karamalz, asta-i cea mai raspandita aici. E neagra si nu contine alcool. Si are gust de malt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alaltaieri am facut spaghete cu fructe de mare, ieri cu usturoi si ulei, azi nu gatesc ca mancam la Biergarten, iar maine un fel de tocanita a la Provence in care se pun 2l de vin si-un sfert de tuica, asta la un kil de carne. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Dar iese ceva nemaipomenit. |
|
|
![]()
Post
#38
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
naughty happy, era sa adaug ieri ceva sa-ti tin isonu' dar m-am abtinut
MoN eu curcan cu bere n-am incercat dar pui cu bere da si se potrivesc de minune, nu era nicio bere anume. Pesemne in general orataniile astea mai ieftine se potrivesc cu berea. Cred ca ratele nu. |
|
|
![]()
Post
#39
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
fac o ciorba de pui cu leustean din gradina si un ostropel tot cu carne de pui langa o garnitura de orez
cred ca fac tortul Padurea neagra sau cel putin ii incerc blatul |
|
|
kalua |
![]()
Post
#40
|
Musafir ![]() |
Azi am desfacut niste hribi uscati italienesti (foarte misto impachetati, intr-un cosulet) si nu stiu de ce am inceput sa studiez eticheta de pe fundul lor si ce descopar scris cu litere foarte mici? "Prodotto nello stabilimento di: Bumbesti-Jud, Jud. Gorj, RO". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
N-am folosit decat jumatate din ei pentru un fond care a venit in sosul carnii de azi, asa ca m-am gandit sa fac maine (iar) paste cu restul de ciuperci, sa-mi iau de-o grija. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:29 AM |
|