![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am facut o ciorba de perisoare si in loc de orez am pus gris, am acrit-o cu zeama de lamaie si-am aromat-o cu leustean. Am huste-n frigider si as cam pune de-un bors.
Apoi aveam o varza singura si trista in frigider si ca s-o-nveselesc am franjurat-o, calit-o in cratita cu putin ulei pana s-a inmuiat, apoi am pus niste felii de bacon si cuburi de rosii din conserva, am imprietenit din cateva miscari circulare toata onor audienta si la cuptor cu toata amestecatura, sub capac, vreo 40 de minute. O bunatate. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ideea cu varza, cred ca fac si eu ceva asemanator maine, va ploua si va fi rece, deci numai bun asa ceva. In plus trebuie sa scap de niste cubulete de bacon si sunca, li se apropie scazamantul.
De poimaine se incalzeste iar si fiica-mea isi doreste salata de morcovi (de-aia cu de toate, evoluata). |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
evoluata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
noi am mancat ieri rasol de pui cu sos de smantana si hrean azi vreau sa fac niste ficat de pui la gratar cu mujdei si mamaliga i-am spus dragului meu sa-mi ia varza acra de la polonezi si-n functie de ce gaseste fac sarmale sau varza a la cluj |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rasolul ala si varza acra la mine-s chestii de iarna, nu pot manca asa ceva acum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am vrut ieri sa fac muffini picanti, dar mi-a iesit mai mult un sufleu c-am pus foarte putin faina. Azi fac feta la cuptor, cu ardei kapia. Maine se anunta 30 de grade pe putin, cred ca aruncam niste carne (pe care oi marina-o in prealabil) pe grill si poate mai fac niste tocinei indieni de dovlecei. |
|
|
![]()
|
|
la noi erau 6 grade azi dimineata si in casa seara e chiar racoare
fac chiftele si varza cred, sa vad ce chef am ca-s vlaguita de servici si se pare ca s-a belit ceva la masina de spalat (aproape noua) si-s dublu incarposhata |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valeleu, trebuie s-o duceti voi ls reparat sau vine om s-o arenjeze?
Azi am facut peste pana la urma, copilul e in delegatie. |
|
|
![]()
|
|
A reparat mr cleo, furtunul de evacuare ce-o fi patit ca s-a franjurat pur si simplu, in timpul actiunii desigur (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Eu am pus dimineata la spalat si mr cleo trebuia sa puna la uscat si ce sa vezi la spalator (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) balta si dezatru. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello! Missed me? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci am asa: ceva carnita de pui, ceapa, dovlecei, rosii daca trebe. Vreau sa fac ceva in care puiul sa fie taiat cubulete si dovleceii la fel si ceva sa-i lege... sa fie asa ca o mancarica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma ajuta cineva? Cum sa combin, ce sa adaog? |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi am facut inghetata de cirese, una de capsuni si al treilea strat cu ness, a iesit o nebunie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Hello! Missed me? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) of course dovleceii lasa foarte multa zeama si dupa ce prajtesti carnea s-o rumenesti pune si dovleceii si lasa-le sa se fiarba impreuna pana scade zeama binisor. Apoi daca vrei musai sos pune de rosii sau alb ca pt ciulama. La noi exista o smantana lichida special pt gatit si ar merge si asa ceva. Eu nu ma omor dupa sosuri ingrosate cu faina ori amidon. Si musai sa pui marar verde la sfarsit |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:47 PM |
|