IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare vol. II, Idei pentru diversificare
scorpirescu
post May 21 2009, 08:02 PM
Post #51





Musafir






N-am smantana in casa. Pot sa pun bulion zici? Sau cum fac cu rosiile? Si faina cand se pune?

Vai de dosu lui scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nimic nu stie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 21 2009, 08:06 PM
Post #52


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



daca pui bulion incepe cu faina, pui o lingura sau 2 (in functie de cantitatea de zeama din cratita) intr-un castron, bulion 1-2 linguri si amesteci adaugand si apa treptat si cate putin ca sa-ti iasa un amestec fara cocoloase. Daca sint cocoloase toarna sosul in oala printr-o sita.
Chestia asta o faci cu vreo 10 minute inainte sa stingi focul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scorpirescu
post May 21 2009, 08:24 PM
Post #53





Musafir






sarumana, acu fug (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post May 21 2009, 09:21 PM
Post #54


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Io-s in pana de idei si mai sunt si la dieta cica, da' nu-i dau de capat,. Anw maine cred ca iar bag o varza calita cu rosii in lipsa de inspiratie cu niste piept de pui la cuptor.

Sa ne zici cum iesit combinatia Scorpi.
Mai puteai sa faci sos remulad parca-i zice daca aveai lapte. Topeai o bucatica de unt in tigaie, apoi repede faina in ploaie si amestecai sa nu faca cocoloase si apoi turnai niste lapte si apoi zdup in cratita cu restul.

This post has been edited by Master of Norules: May 21 2009, 09:24 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 21 2009, 10:08 PM
Post #55





Musafir






Asta-i bechamel, rempulade e maioneza cu plante in ea (plus sardele, castraveti murati, capere, dupa gust, ce avem prin casa si timp).

Eu fac intotdeauna mancarica asta exact cu ingredientele pe care le avea scorpi: calita usor ceapa, pus carnea, apoi dovleceii, mai incolo rosiile taiate (si ardei daca am prin casa), la sfarsit marar. Gata.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
happyCat
post May 21 2009, 10:25 PM
Post #56





Musafir






Kaluaaa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) m-am spart de ras. Vrei sa spui remoulade?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scorpirescu
post May 21 2009, 10:31 PM
Post #57





Musafir






Deosebit de bun. Yummm.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tura viitoare incerc si cum a zis Mon. Acum am facut cu rosiile, ma rog ... sosul de rosii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 21 2009, 10:43 PM
Post #58





Musafir






Da, bre, remoulade, destu' a fost giucaus se pare c-a nimerit tasta de alaturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
happyCat
post May 21 2009, 10:45 PM
Post #59





Musafir






Pai de giucausenia aia am ras eu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca mi-am dat seama ce ai vrut sa zici.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post May 29 2009, 12:27 PM
Post #60





Musafir






Azi ficatei in sos de tomate cu legume si clatite cu branza la cuptor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

28 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:47 PM