![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cum e cu otita Maat?
Si a mea la fel! Aspiratorul zici ca e vreun monstru! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Frumoasa foc! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vindecat otita in 4 zile . Saru` mina!
Si Boni ii cu fundu`n sus la spirator... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca le place la nebunie sa miriie si sa sara in jurul lui.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tu cvind mai pui poze cu fata? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
buna seara,am si eu pe cineva prin casa care atunci cand sant prin zona e numai pe langa mine(e mai veche poza de la craciun)si la fel cu aspiratorul nu e de loc prietena,se ascunde cand manevrez aparatul!
(IMG:http://i749.photobucket.com/albums/xx138/tiana_72/24-12-06_1958.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deloc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cum o cheama? Sa-ti traiasca!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
lara,si e un metis intre cocker spaniol si cred eu rotwailer ,pentru mama bag mina in foc am vazut-o
|
|
|
![]()
|
|
Cocker spaniel, nu spaniol. Si rottweiler, nu rotwailer . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trebuie sa mai lucrezi. Cred ca ai bagat de seama ca la noi se tine seama de modul de exprimare. Daca ai dificultati, mai bine foloseste vechea ortografie (eu sunt, tu esti, el este, noi suntem , voi sunteti, ei sunt = indicativul prezent cu noua ortografie si deloc=nicicum, de loc = originar din). Lara e foarte frumoasa si are o privire foarte inteligenta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ha!La incercarea de a face o prezentare scurta a rasei din care face parte catelusa mea am facut totul o mare varza ,dar... uitandu-ma la prima postare ,acolo e jale si nu am nici o scuza! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna!Revin cu una din pozitiile preferate ale catelusei mele.
(IMG:http://i749.photobucket.com/albums/xx138/tiana_72/Imag018.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ce privire caaaldaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Ce dulce e! Si uite asa imi aduc aminte de Loli a mea, de porcusorul de guineea si de papagali. Va imaginati ce concert era la mine cand intram pe usa?! Catelul latra de fericire si sarea ca o minge, procusorul agatat pe marfinea acvariului si guita de fericire ca va primi mai multa mancare iar cei 2 papagali erau isterici cand auzeau cum se produceau cei 2. Eh...mi-e tare dor dar cand stiu ca nu mai am timpul de altadata renunt la ideea de a mai avea vreun animalut. Poate doar daca ma voi muta la casa, mi-am promis ca imi voi lua un chow-chow.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 06:42 AM |
|