![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ma uit la Rona si ii vaz privirea vioaie si atenta la ce se intimpla afara... Si cum baga ea nasul pe usa, ii curioasa foc catelusa ta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca ai o smecherie de catel! Si ce, Rona nu ii dulce? Uita-te numai la făţuca ei! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce sa fac, io mi-s a dog person! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Albi,dulce foc catelusa ta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Dupa cine se uita pe balcon? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cred ca daca putea sa vorbeasca, era mai ceva ca o baba plictisita care stie tot in cartier. Cred ca ma asteapta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De fiecare data cand m-am dus acasa, mi-au spus bunica-mea si cu sor-mea, ca, cu aproximativ juma de ora inainte sa ajung, incepea sa faca ture din balcon, in picioare sa se uite afara, la usa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si invers (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa mai zica cineva ca nu simt ciinii toate cele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A mea stie de la parter(si stau la etajul zece) cand apare domnul sau eu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ara pe post de pocitanie, cu rotile-n sus! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sa va mai spun ca si ...sforaia? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/pocitania.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E mortala. Ce stil are, si pisica mea mai doarme asa cateodata.
|
|
|
![]()
|
|
Pai aia e canapeaua Injerului, care Injer acum nu mai mare canapea, ca a pus Ara stapinire pe ea. Pina si pernele... sta sprijinita pe ele ca omul! Cred ca va inchipuiti cit am de spalat, da?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ii absolut oribila cind sta asa, cu falcile alea imense atirnindu-i! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si, nesimtita mica, isi arata pipilioiul la toata lumea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa stii ca pozitia "cu pipiloiu`n ceruri" e favorita tuturor pisicutelor si cateilor intr-un final! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A, si inca una: Tocmai am primit ceva bun, se veedeee?!!!? (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/cevabun.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E frumoasa tare de tot! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Saru` mina! Dar si Rona ta... (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:04 PM |
|