![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai, da-i bestiala (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...are si Kuky ''oscioare'' din alea si se da mare cu ele cand vine domnu' Lifturoi de la munca!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina!!!
I le duce in botic sa i le arate cumva? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Da mai! Cand vine domnu de la munca, Kuky sare in intampinarea lui, il pupa bine de tot si dupa aia ia un ''oscior'' si se uita la domnu...daca nu e bagat in seama vine si pune ''oscioru'' langa el...si are o privire din aia...de milog (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aaaaa, m-am prins. Boni prinde tot ce gaseste mai la indemina (soseta, papuc, jucarie, orice ) si se duce spre tata cu "trofeul" in gurita, tantosa, ca un calut la parada... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ne mai faci poze cu Kukyneata? |
|
|
![]()
|
|
Kukyneata a plecat in w-end la bunici...vine abia luni. Mama si tata il iau de obicei de vineri la tara si il aduc luni dimineata. Dar pentru ca noi am fost plecati aseara beneficiaza si Kuky de w-end mai lung (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) (de miercuri pana luni).
|
|
|
![]()
|
|
M-am prins... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da' naparleste de n-am mai vazut! Pai trebuia sa fie chel la cat par lasa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai a venit caldura prea repede... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Asa dormeau baietii mei azi dimineata cand eu faceam cafeaua.
(IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/kuky.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dom`le, ce pozitie... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adevarul e ca au o burtica moaleeee si roza, ca de bebelus... Minca-l-ar mama de Kukineata!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 09:53 PM |
|