IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Video si poze, poze, poze... ! Cu animalute!, Fotografii si videouri cu prietenii nostri necuvantatori
Teocris
post Apr 15 2010, 07:42 AM
Post #271

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu ma gandesc foarte serios sa donez pisoiul. Nu ne descurcam cu el. E tare obraznic. Noaptea se duce in camera fetitei si o musca, o zgarie... Va dati seama ce speriata se trezeste fata. Apoi tare greu mai adoarme la loc. Eu sunt plina de zgarieturi pe mani si pe picioare. Pur si simplu sare pe tine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Zici ca nu-i normal.
Am tot amanat decizia pentru ca-mi este drag de el. E curat si face cateoadata niste figuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu mai putem continua asa. Noi suntem plecati de dimineata pana seara in fiecare zi. El probabil ca se plictiseste si de aceea se comporta asa. Nu stiu.
Poate reusesc sa-l dau la cineva la tara, unde sa poata sta afara cat vrea. Oricum, un lucru e sigur: nu-l arunc in strada (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Corina
post Apr 15 2010, 08:14 AM
Post #272

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Da Teo, cel mai bine il dai cuiva care sta la casa, sa poata sta in curte cat vrea el. De plictiseala face asa.

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 15 2010, 11:11 AM
Post #273

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Probabil ca simte ca nu ii acordati suficienta atentie... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Animalele sunt ca si copiii, daca nu le acorzi suficient timp si atentie incep sa faca prostii... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar nu puteti sa inchideti noaptea usa la camera lui Teo? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Apr 15 2010, 01:01 PM
Post #274

V.I.P.

Nu pot sa-i inchid usa. Ne-a fost foarte greu sa o invatam sa doarma singura in camera ei. Una din conditiile "impuse" a fost sa dormim cu usile deschise, sa ne auda, sa nu simta ca e singura.
Nici eu nu m-as simti bine sa nu o aud. Mi-ar fi teama ca ar putea sa i se intample ceva (plans in somn, sange care curge din nasuc si o face sa tuseasca sau sa vomite, cade din pat, cosmaruri....) Teama mea e justificata de cateva astfel de episoade, care nu sunt deloc rare.
Imi pare rau de matulica, dar alta solutie nu vad (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
charlie
post Apr 15 2010, 05:12 PM
Post #275

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

Teo, imi pare rau ca aveti probleme cu motanul. El incearca doar sa se joace, nu stie ca face rau. Daca nu esti totusi hotarata 100% sa-l dai, ca e un sufletel si voi sunteti familia lui si probabil va fi foarte suparat sa il instrainati, ar putea exista solutii. Nu mai spun ca la cineva la tara e posibil sa nu mai beneficieze de vizita la veterinar, vaccin anual, caldura iarna, sau chiar caldura sufleteasca. Ar putea bea/manca ceva ce i-ar putea face rau, el fiind invatat in casa. Eu l-am lasat pe Mau afara si cand s-a intors era bolnav, l-am dus la veterinar si l-am pus pe antibiotice 2 saptamani. Asta, in conditiile in care Mau a trait ca o pisica salbatica pana la varsta de 1 an, pana l-am adoptat.

Problema cu zgariatul se rezolva usor cu taierea unghiutelor. Eu ii tai lui Mau unghiutele si nu mai am zgarieturi pe maini, pot sa ma joc cu el in siguranta. Nu stiu daca Leonas are jucarii si daca ii place sa se joace cu ele, pentru ca Mau al meu isi consuma multa energia cu jucariile (mingiute, soricei, etc.). Poate daca i-ati restrictiona lui noaptea accesul la camera fetitei, se va invata sa-si vada de-ale lui. Daca nu are, ai putea sa-i iei o jucarie de plus mai mare (cam de 30 cm) cu care sa se "lupte" si sa-l tina ocupat cand are chef de muscat, zgariat, etc.

Ar fi pacat sa-l dai, dar decizia iti apartine. Si pisicutii sunt animalute care se pot dresa, daca ai un pic de rabdare cu ei. L-am vazut pe Leonas in poze, e un motan tare frumos si scump si sunt convinsa ca e foarte atasat de voi.

Mau e timid in fata camerei, asa ca nu se poate vedea in video cate giumbuslucuri face:

+Quote Post
Diana.
post Apr 15 2010, 06:31 PM
Post #276

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mi-e rau, ne face cu ochiul... in mod repetat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar vaz ca si tu i-ai luat o "zestre" intreaga... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
charlie
post Apr 15 2010, 07:06 PM
Post #277

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

Cum de a aparut si un al doilea video? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Da, Mau are tot felul de gadgets, inclusiv o litter box automata si o fantana (ca sa poata sta singur acasa cand vom pleca noi in preumblari in Europa). I-am mai luat de curand si un patuc mai mare (de catel) ca ii place sa doarma pe lung (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si inca alte jucarii. Ne incanta jucandu-se cu toate, mai nou a inceput sa aduca mingea inapoi dupa ce i-o arunc. Sa mai amintesc ca Mau era o "feral cat"? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Teocris
post Apr 16 2010, 07:35 AM
Post #278

V.I.P.

Ce frumusel e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ai dreptate Charlie, nu sunt hotarata 100%. Unghiutele si noi i le taiem cu clestisorul.
Inca ne mai gandim.

+Quote Post
Corina
post Apr 16 2010, 03:54 PM
Post #279

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Poze cu Kukyneata...de azi. S-a urcat pe biroul meu sa-l bag in seama!
(IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/kuky2-1.jpg)
(IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/kukyfoto1.jpg)
(IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/kukyfoto.jpg)
(IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/kukyfoto2.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Apr 16 2010, 03:57 PM
Post #280

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ce mumos sta el, minca-l-ar mama!!! Tibetanii spanieli, numiti la noi "pechinezi", sint o rasa absolut adorabila... Ochisorii ca niste farfuriute, dintisorii aia mititei... eu muream dupa incisivii lui Judi, cind se punea cu burtica in sus si casa boticul si i se vedeau ... Of... Mi-am adus aminte de Judicuta mea...
(IMG:http://www.tibrockney.com/OTJudy_tm.jpg)

+Quote Post

78 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th June 2025 - 02:30 AM