![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Cum sta ea cu capul pe noptiera (sau ce e (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Ce mutrita nevinovata are (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Pup la Ara mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce paznic de nadejde (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cu ocazia asta am vazut si dulapiorul pentru incaltaminte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumim frumos!
Ara cu osu` baban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Aruta/P9130001.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Ce patut frumos are. Si ce blanita frumoasa, si lucioasa. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E o dulce si jumatate. Cati ani are? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ( Intrebare i-ai luat os din acela pentru curatat dintii?)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumim frumos, City.
E pe covor, nu se vade culcusul in poza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E jegoasa, nu pot sa ii fac baie ca iar avem probleme cu pipiloiul - inca nu stim daca e doar un accident sau s-a intors boala. Ara are 2 ani si 5 luni (e nascuta pe 22 aprilie 2008). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu-i plac oasele alea - si oricum nu fac mare brinza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miine mergem sa operam negul. :| |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
De asta te-am si intrebat, de osul respectiv. Chiar sunt inutile, plus ca nici nu le place sa le roada.
Spuneam de culcusul cu stelute. O salteluta sau o paturica, nu stiu ce e exact, dar e faina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Unde are negul? Si de la ce il are? E foarte curata Ara. Mi-am dat seama ca este tanara, dar vroiam sa stiu cati ani are. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este o boxerita foarte scumpa. Si pare si foarte cuminte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa-ti traiasca Diana. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Iubita de Aruta-Baluta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Aaaa, e unul dintre cearsafurile ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cel din dormitor, pus peste pernuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Negul in are pe coapsa dreapta- uneori catelor le ies negi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E, intr-adevar, extrem de cuminte pentru un boxer. Saru` mina, fetelor! Tineti-ne pumnii azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Tinem pumnii sa fie bine azi la doctor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 11:17 PM |
|