|  Video si poze, poze, poze... ! Cu animalute!, Fotografii si videouri cu prietenii nostri necuvantatori | 
|   | 
|  Video si poze, poze, poze... ! Cu animalute!, Fotografii si videouri cu prietenii nostri necuvantatori | 
|  Oct 24 2010, 08:53 PM 

| |
| Incurabil      Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899  | 
				Multumim de urari, Diana. Asemeni si pentru Ara! Sa va traiasca si sa va inveseleasca zilele!  (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)   Asa e. Daca nu ar fi boticul ceva mai lung, nu ai stii ca e metisat. Cand l-am luat, boticul lui roz m-a cucerit pe loc. Incet-incet, pe masura ce a crescut, s-a innegrit si el. Sforie foarte rar, doar cand e fooarte obosit. Nu stiu daca l-am auzit sforaind luna acesta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In schimb, cand viseza, schiauna, chitaie si face ca toate alea... Da din labute, se linge, isi da ochii pese cap. Viseaza mult... si multe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) | 
|  | |
|  Oct 24 2010, 08:59 PM 

| |
| Fondator eLady.ro        Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 
				Sint un adevarat spectacol cind dorm si viseaza, asa e! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  Multumim frumos si noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) | 
|  | |
|  Oct 26 2010, 10:15 PM 

| |
| Fondator eLady.ro        Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 
				Mi-i raaau! Is simpatici! Mai ales cind se dau cu roata si ala care citeste ziarul, e criminal! I-ai botezat, fata? Cred ca ti-i dor de Rona, mi-i si mie de Boni de nu mai poci... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) | 
|  | |
|  Oct 26 2010, 10:18 PM 

| |
| V.I.P.        Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56  | 
				Si lu asta ii place in roata (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/RONA/IMG_9324.jpg) Nu i.am botezat, pentru ca sambata ii dau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) | 
|  | |
|  Oct 26 2010, 10:21 PM 

| |
				Iii distractie mare pe capul lor... Citi pui ai? 8 sau 9, ca m-am incurcat in numarat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 

| 
|  | |
|  Oct 26 2010, 10:23 PM 

| |
| V.I.P.        Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56  | 
				12. Nu a mancat nici unu tura asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Cred ca din cauza ca a facut sex numai cu un mascul si nu cu 2 ca tura trecuta, au iesit puii sanatosi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) | 
|  | |
|  Oct 27 2010, 07:15 PM 

| |
| Incurabil      Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899  | 
				Multam Albinuza. Cat sunt de dulcinei soricutii!! Poza cu cel alb, catarat pe gratiile custii e killer! Imi place si pozica cu cei 2 care fug in roata, umar la umar, parca ar fi in competitie. | 
|  | |
|  Oct 28 2010, 11:27 AM 

| |
| Bookaholic        Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950  | 
				Ce sobolani dragalasi! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)   Valentina, Boaba e o dulceata, scumpa de tot! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sa-ti traiasca. | 
|  | |
|  Oct 28 2010, 02:42 PM 

| |
				Multumesc frumos pentru aprecieri si pentru urari, fetelor.  (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) 

| 
|  | |
|   | 
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st October 2025 - 09:28 AM | 
|  |