![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Diana, Teocris multumesc dragelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa ne traiasca botosii frumosi si sanatosi!
Teocris, de alintat e alintat pana peste poate, dar de cuminte, nu prea... Poate doar in casa cand stie ca nu prea are unde sa fuga. Dar afara, e un zabauc si jumatate. Daca nu l-as tine in lesa, ar fugi de nebun pe mijlocul strazii, dupa orice caine (vagabond sau nu), pisica sau pasare... E extrem de vivace si nu sta locului o clipa. Acum iarna, mi-ar fi trebuit o sanie, sa-l leg sa ma traga, precum husky... atat de mult isi doreste sa alerge. Chiar si dupa ce-l duc in tarc, si-l las liber sa alerge 45-50 de minute, tot mai are energie si trage in lesa. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si a mea la fel! Nu stiu, cred ca avem catei "doi intr-unul", sfinti in casa, zapaciti la maxim afara, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca altfel nu imi explic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Iaca fata noastra cu "semne de buna-purtare" pe bot. Sper sa nu ramina asa, scarface (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Aruta/semne-buna-purtare.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Pupa mama boticu' ei zgariat. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Chiar ca are o moaca cumintica foc si cu ochii galesi trage-a somn... pare blegomana ca si Bobby. Dar te cred ca afara nu mai e deloc asa. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deloc. Zici ca are un stecher in fund, e in priza! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In poza era pe punctul sa adoarma. De cind cu chilotii, daca nu o bagi in seama, doarme toata ziulica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Da-mi sa mananc ca e 7 dimineata!
(IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/DSC04103.jpg) Acum da-mi paturica la o parte sa dorm! (IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/DSC04105.jpg) Si acum cara-te de aici! (IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/DSC04107.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Cat e de dragalas... rasfatatul mamei! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa-ti traiasca mofturosul! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Corina, imi era dor de kukineata ta, mai ales ca-mi place numele lui de mor. Daca ar fi pe mainile mele, cred ca l-as pupa pe bot non-stop.
Am un obicei , nu stiu cat e de sanatos, dar animalele mele, mate, caini, tot ce am avut erau pupate pe bot si smotocite pana ameteau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Aoileu, nu l-am vazut pe Kukineata! Prajiturica mamii rasfata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Multumesc fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cori, da` e tot timpul asa botosel dimineata cind ii e fomita? Ca are o fatuca... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 02:38 AM |
|