![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce repede creste! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
L-am surprins pe motan in clipele de relaxare. Dupa cum se vede si-a facut cuib intr-un colt al canapelei.
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/Blue/incazemata.jpg) This post has been edited by Fanny: Nov 26 2009, 08:47 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Angel ce frumos e! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iar pisi a ta Fanny are o moaca sireata de zici ca sta acolo linistit dar coace el ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt cea mai alintata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/c001-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Hihi, chiar ca-i alintata foc! Cat despre Blue, nu coace decat un somn mare/ mic, nu importa. De cand s-a incalzit a inceput hibernarea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce simpatice matzele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie imi pare rau ca tot nu il surprind pe Thor cand trebuie, ca are uneori niste gesturi exact ca si pisicile voastre, e un caine foarte pisicos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hi hi, ce alintauri frumoase! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-ati adus aminte de mitilosu meu cand era mic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
This post has been edited by Fanny: Nov 26 2009, 08:48 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cat de dulce poate sa fie! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Acum cati ani are? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hahahaha chair ca e simpatic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa l-ai primit cu fundita de cadou?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Are 1 an jumate aproape. Nuu, l-am primit fara fundita. Poza cu fundita e de la proprietarii originali, aia a fost poza de la anunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2025 - 08:33 AM |
|