![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 20-April 12 Member No.: 11,166 ![]() |
M-a mirat faptul ca boxerul tau nu are coada taiata...
Desi am vazut multi boxeri si imi plac la nebunie toti aveau coada taiata, cred ca in realitate nu am vazut niciunul cu coada lunga!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 20-April 12 Member No.: 11,166 ![]() |
Nu am stiut treaba asta! Multumesc de informatie!
La multi ani pentru Ara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca i-a placut la nebunie torta. Boxerii sunt o rasa tare pofticioasa, cel putin boxerita surorii mele este tare pofticioasa... sta "miloaga" cand mananci si te umple putin de bale dar e super simpatica si nu poti sa nu ii dai si ei. ma gandesc ca si Ara profita de fata ei simpatica sa obtine ce doreste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumim frumos, Kriszta ! Nu ne pui poze cu boxerita surorii tale? Zau ca mi-ar placea sa o vad!
Daaa, sintem pofticioase. Si cu fata aia plingacioasa... iti dai seama ca obtine ce vrea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai putin chestiile interzise gen porc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cele mai mari balute (cu bulbuci, la propriu!!!) le face cind desfacem portocale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-ai vazut asa ceva, zici ca e masina de baloane de sapun! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mititica! |
|
|
![]()
|
|
O sa caut poze si o sa postez sa o vezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La portocale, asta chiar e tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu am mai vazut caine caruia sa ii placa portocalele... Dar pe langa boxerita sora mea mai are si un maidanez simpatic caruia ii plac rosiile, deci si cainii au preferinte uneori ciudate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu daca neaparat ii plac,pentru ca oricum e foarte, foarte pofticioasa! Si ii dau doar foarte putin pentru ca nu prea are voie. In general le scuipa dupa ce primeste! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am si eu o maidaneza pe linga boxerita, si ei - Judy o cheama- ii plac vegetalele, in special patrunjelul verde si ardeii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Te asteptam cu poze! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cum le cheama pe "fetele" surorii tale? |
|
|
![]()
|
|
Nici nu trebuie exagerat cu mancarea ca nu e sanatos pentru catei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pai pe boxerita o cheama Lady si pe maidanez il cheama Toto, dar cand era mic eu ii ziceam Schroomi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi aduc aminte ca prietena mea a avut un boxer care sarea sa te muste daca auzea zgomotul de banda scotch (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sa iti traiasca fata Di! sa fie sanatoasa sa traiasca mult si bine!!
Daca imi aduc bine aminte si Rona a facut luna trecuta 13 ani! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si alearga ca ao adolescenta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi pare tare rau ca nu o am cu mine! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Saru` mina, Albi! Sa iti traiasca sanatoasa si tie fetita! Te cred ca ti-e dor, si mie mi-i dor de Boni=Bon de mor!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La multi ani Aruta Baluta!!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce dulce e cu frisca pe nas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd July 2025 - 10:38 AM |
|