![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
La multi ani Clau! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebe mic si frumos!
La multi ani Mr. F! La multi ani Gloriana! Pesca sa iti traiasca baiatul, sa fii mindra de el! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Multi Ani sarbatoritilor!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Multumesc si eu de urari. Ce de-a oameni speciali s-au adunat pe 8 mai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa-ti aduca multe bucurii mezinul, Pesca! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
La Multi ani si pentru Mr. Fanny (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Pesca, sa-ti traiasca feciorul! Mai, mai, ce de taurasi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
La Multi Ani sarbatoritilor!
La multi ani Claudia! (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm111/janistoday/r_meteor01.jpg) (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm111/janistoday/HappyBirthdayFlowers.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Multumesc din suflet pentru toate urarile, florile virtuale superbe si pacatele culinare la care ma indemnati (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . Anul asta chiar m-am simtit cea mai norocoasa femeie din lume, fara nici un motiv special :-)...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
Multumesc mult de tot,dragele mele si rusine sa-mi fie ca apar asa de tarziu,dar am fost plecata la un congres la Logroņo si aseara am ajuns si eu acasa!
Va pup pe toate si va promit ca am sa fiu cuminte anul asta si nu am sa va mai dau vesti rele! Va iubesc! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) La multi ani pentru Claudia ,Fanny si Pesca si sa aiba numai impliniti in viata! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc si eu, fetelor pentru urari. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Zibba, si eu sper sa vii numai cu vesti bune de-acum incolo (adica sa ti se intample numai lucruri bune, nu sa tii pentru tine daca ceva nu merge conform planului). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Multi Ani Ala (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La multi ani, Ala, si din partea mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:49 AM |
|