![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va multumesc inca o data pentru urari, florile voastre mi-au insorit ziua. Am fost cam trista ca a fost mohorata si ploioasa ziua mea si cred ca din cauza asta am fost si un pic aeriana, dar m-am simtit bine, per total. Si am primit astazi urari de la multe persoane care ma asteptam sa nu ma sune, foste colege, prieteni etc.
Ma duc la bar sa pun cateva poze. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani, Lexie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani cu sanatate si bucurii, Lexie draga!
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
La multi ani, Lexie ! Saa fii sanatoasa si iubita !
(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La multi ani micutilor... de la cei aflati inca in burtica (vezi cazul Bleky), la cei recent nascuti (Carla Claudei_electra), botezati (Sara Roxanicii, David al Altheei, Toma al Martei), cei care merg la gradinita (Teodora a lui Teocris), pana la cei mai marisori care se pregatesc sa va depaseasca talentele: Karli (Cleo), Nina (Kaluai), Bogdan (sper ca nu l-am botezat pe fiul Doftoressei), Vlad si Catalin (ai Pescai), Diana (a Sylviei), Stefan, Alaxandru si Maria (ai Irinicii), baiatul Marebellei, fiul lui 3A si celilalti copii pe care e posibil sa-i fi uitat la numaratoare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/Childrens_Day_Happy_Birthday.jpg) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/aquacake.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumim de urari Fany (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Uram si noi "La multi ani!" tuturor juniorilor si junioarelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu as mai spune la multi ani si celor cu suflet de copii si celor care se simt copii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:http://www.efelicitari.org/data/media/47/mare1968.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumos ai urat tu tuturor copiilor Fanny (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Irinica mai are un baietel, Stefan, dar nu stiu cat mai intra ea pe aici sa vada cuvintele tale frumoase.
Urez si eu la multi ani dragilor/dragelor nostri/noastre, care ne fac viata mai 'bucuroasa' zi de zi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Vaaai, m-ai topit Fanny, eu nu cred ca ai scapat vreunul, ai o memorie!
Al meu e Gabi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si eu va doresc sa va bucuratii de copii si cu ei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani, Lexie si multe dorinte implinite.
La multi ani tuturor copilasiilor al caror mamici sunt pe forum. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Uite, pe fetita lui MoN am uitat-o desi mi-o "notasem" in minte! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
La multi ani, special pentru ea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/cake-1.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:21 AM |
|