![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La muulti ani, micutule calator prin lume! Iti doresc asa sa "patinezi" si tu pe toate continentele in realitate ca in imaginea de mai jos (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
(IMG:http://lutherjacksonesol.homestead.com/files/globetrotter.gif) p.s.: emoticonul e total inocent, da?? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
La multi ani Bookkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
La multi ani Book! Sa fii fericita si frumoasa si iubita si sanatoasa si harnica si si si si si... te pup
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Book, La multi ani fericiti! Tot binele din lume si sanatate. Te pup si te imbratisez.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Va multumesc mult pentru urari! Sunteti foarte dragute! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Diana, e f. misto tortul ala de carti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Multumesc inca o data pentru urarile frumoase! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) Cindy, mersi mult! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) P.S. eu stiu ca tu de fapt ai fantezii ascunse cu mine! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Va pup inca o data pe toate si va doresc un an plin de impliniri si fericire! Mai ales sarbatoritelor pe care le-am ratat! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Albinuta si Bianca va urez, cu intarziere, la multi ani si tot binele din lume!!! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) Sper sa primiti cu intarziere! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
La multi ani Book! zic si io cu o zi in urma ...
Sa ai un an bun si infloritor! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
La multi ani, Book!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Iti doresc multa sanatate, fericire si orice vis sa se implineasca!
Scuze intarzierea. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Va multumesc mult! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
N-ati intarziat deloc, pe 3 a fost ziua mea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
La multi ani, Jo! Sa ai parte de fericire, multa sanatate si noroc! O zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
LA MULTI ANI, Jo !!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 03:01 AM |
|