![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pasca, doar e Pastele!
Mozilla sau Explorer? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mozilla
Abonament sau cartela pentru telefon? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Abonament.
Sef barbat sau sef femeie? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Barbat
O prietena, doua, foarte bune sau multe mai putin bune? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Prieteni buni sunt foarte greu de gasit, poate nu ai norocul sa gasesti nici macar unul toata viata. Prieteni mai putini buni nu exista. Aia sunt doar cunostinte.
Prin urmare: unu (sau doi) da bun. Daca o zana ar veni acum la tine si ti-ar oferii indeplinirea unei singure dorinte, care ar fi aceea? (ma astept la : pace pe pamant, sanatate la toata lumea, ... Uimiti-ma!) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
"Una foarte buna" ce?
|
|
|
![]()
|
|
Prietena... scuze, am scris dupa tine, nu am vazut. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
La intrebarea ta... Mi-as pune dorinta sa mi se indeplineasca oricate dorinte vreau eu. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intrebarea lui Teo ar fi pentru celalalt joc, asta de aici e cu alesul unui raspuns din doua posibilitati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Deci raspund la intrebarea lui book: la casa. Bucatarie indiana sau thailandeza? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Jocul e simplu, primul pine o intrebare, urmatorul raspunde si pune inca o intrebare (orice vrea) la randul lui pentru urmatorul jucator (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce ai facut sambata aseara ? Kalua, imi pare rau sa te contrazic, insa poti pune ce intrebare vrei (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Raspunsul la intrebarea ta: niciuna nu ma incanta. Intrebare: Cine este cel mai important pentru tine? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:54 PM |
|