![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Disco, R&B.
Daca ai fi obligata sa folosesti intr-o zi, doar un sigur obiect/lucru cosmetic, ce anume ai alege? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O crema, pentru ca am tenul foarte uscat si daca uit sa ma dau cu ceva hidratant, am senzatia ca mi se crapa pielea si ma si ustura.
Ai purat izmanute cind erai copil (btw, eu da (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , erau si -25 de grade iarna, ciorapeii si pantalonasii nu ajungeau) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Ismanute pe picior nu am purtat... sau nu-mi aduc aminte. Purtam insa ciorapei albi de bumbac si pantaloni de lana tricotati de bunica.
Dar am purtat flanelute de piele. Maletulele acelea moi albe sau roz si pufoase pe interior. Ai purtat sau porti palarii ? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De-alea purtam si eu. Ale mele erau albe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Raspuns: Daaaa, si imi plac palariile la nebunie. O sa ajung "baba nebuna cu palarie si catei", asta e sigur! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Anumite mirosuri iti amintesc de locuri, intimplari si trairi din trecut? |
|
|
![]()
|
|
Apropo de "baba nebuna cu palarie..." , eu am avut palarie la nunta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Da, da si da... si da. Locuri, intamplari, trairi... si oameni. Cat de tarziu obisnuiesti sa adormi noaptea? |
|
|
![]()
|
|
Si sint convinsa ca ai fost o mireasa absolut uluitoare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te-am vazut in poze, esti o papusa de femeie!
Raspuns: Foarte tirziu, din pacate. Uneori ma apuca si 4 dimineata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am nevoie de odihna, trebuie sa recuperez la greu.. insa nu stiu cind o sa se intimple minunea asta. Intrebare: Ai avut vreodata senzatia ca esti vegheata si protejata de o entitate superioara (Dumnezeu, ingeri, sfinti... ) ? |
|
|
![]()
|
|
Multumesc Diana. (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) Esti mult prea draguta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
R: DA. In urma cu multi ani. Cred ca aveam cca 25 de ani. Inainte sa plec intr-o calatorie in afara tarii (in Suedia), am avut un vis ireal, sublim: L-am visat pe Isus. In acea calatorie era sa fiu impuscata. Am scapat ca prin minune. Atunci am stiut ca am fost vegheata de Sus. Off-topic: m-ai rascolit rau cu intrebarea asta... Ultima intrebare de la mine in seara asta, si plec sa meditez. I: Ce sacrificiu ai face pentru viata celei mai dragi fiinte? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Aoleoo, Valentina! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mi-as da viata (pentru Mama & Fratele meu). Ce flori iti plac ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by OaNa`: Oct 24 2010, 10:46 PM |
|
|
![]()
|
|
Toate. Mai putin irisii si chiparoasele. Irisii pentru ca erau considerate florile mortilor la vechii egipteni si chiparoasele pentru ca nu arata ca o floare.
Care este parfumul tau preferat? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Nu am unul preferat. Daca nu este prea dulce, este ok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce tip de cercei preferi ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:49 AM |
|