![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Din munca de-mi sar capacele.
Cu ce te imbraci in Seara de Ajun anul acesta? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Nu mă plictisesc niciodată, am mereu cāte ceva interesant de făcut.
Ce carte citeşti zilele astea? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Jacques Le Rider - Jurnale intime vieneze.
Care e cea mai mare dorinta pe care o ai si nu ai implinit-o, si ai vrea sa o indeplinesti in viata asta? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa fiu iarasi sanatoasa- insa nu depinde numai de mine sa se indeplineasca.
Cind ai fost la cinema ultima data? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
S-a intamplat in martie, la filmul Coco avant Chanel:
(IMG:http://novelinsights.files.wordpress.com/2010/03/coco-avant-chanel-film-poster.jpg) Daca ar fi sa dai timpul inapoi, ai schimba ceva? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da, mi-as schimba "prietenii".
Ce parfum folosesti acum? |
|
|
![]()
|
|
Am ales pana la urma, cel pe care sa il port azi, Omnia, Bvlgari.
Care este sensul existentei unui om? |
|
|
![]()
|
|
Acela de a deveni.
Ce faci cind ploua? |
|
|
![]()
|
|
Obisnuiesc sa ies sa simt mirosul, atingerea ploii, sa ma plimb. Si cel mai mult imi place sarutul in ploaie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Care a fost cel mai frumos moment din viata, de pana acum? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:23 PM |
|