![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ma bucur cand stau de vorba cu oameni dragi sufletului meu si cand aflu vesti bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Care este mancarea ta preferata? Laur scumpule, nu te mai enerva ca faci riduri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) E bine ca iei salariu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
OOO da..ardei umpluti..pot continua?Racituri cu mamaliga,sarmale facute la cuptor,bors de fasole cu leustean si ceapa verde,chisleag moldovenesc rece cu mamaliguta calda,branza cu smantana si mamaliguta,o tochitura moldoveneasca si o ciorba radauteana asortata la niste placinte poale in brau...valeu balesc!
o dorinta prin care ai putea schimba LUMEA? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Hei ! ardeii umpluti sunt si mancarea mea preferata (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Sunt pe primul loc in topul meu de preferinte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-as dori sa nu cunoasca nimeni ura si invidia. Cum identifici un prieten adevarat in multimea de oameni care te inconjoara? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Poate sunt paranoia...din priviri,dupa expresia fetei,imi place sa citesc oamenii dupa atitudine,asta ii da de gol,gesturi nesmnificative care mie imi spun totul despre acea persoana,pana acum n-am dat gres!
Ai regrete? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hmmm.. da, insa nu pentru ce am facut, ci pentu ce nu am facut.
Dar nu toti avem, mai mici sau mai mari? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cind le-ai spus parintilor ultima data ca ii iubesti? |
|
|
![]()
|
|
Nu le-am mai spus ca-i iubesc de cand eram mica. Daca ma gandesc mai bine, nici nu-mi aduc aminte sa le fi spus vreodata, insa mai mult ca sigur cand eram mica mica le-am spus. Cu parintii mei nu am o relatie foarte stransa. Nici nu am avut vreodata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Fiica mea in schimb imi spune ca ma iubeste de cel putin 10 ori pe zi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cat de sincer/sincera esti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sinceritatea m-a facut sa par multora o nesuferita - sint mai sincera decit ar trebui si asta s-a intors impotriva mea de fiecare data. Oamenilor NU le place sa auda adevarul.
Iti place sa calci? |
|
|
![]()
|
|
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Calc numai cand e neaparata nevoie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cum transformi o zi mohorata in una buna? |
|
|
![]()
|
|
Si eu la fel, Teo! Nu pot sa sufar calcaltul pentru ca ma ia imediat durerea de cap- dar de-aia de imi vine sa ma urc pe pereti!
Hm... Incerc sa ma mobilizez si sa nu ratez nimic frumos sdin ziua respectiva, orice lucru, indiferent cit de mic si de neinsemnat ar fi. Te dor oasele cind ploua si e frig? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 03:44 PM |
|