![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu numai ca ma dor oasele, insa devin irascibila si anti-sociala (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ce metode de pedeapsa ai aplica unui copil care iti vorbeste urat? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hm... Al meu sau al atora?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Al tau bineinteles, ca doar no sa pedepsesti un copil care nu-i al tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu ai dreptul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, nu vazusem cuvintul pedeapsa, desi poti pedepsi si un copil care nu e al tau (in anumte conditii, desigur).
Simplu. I-as interzice (si m-as asigura ca se titimpla chiar asa cum zicu eu ) o perioada toate lucrurile care ii fac placere. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cind te enervezi, ai obiceiul sa te exteriorizezi, ori tii totul in tine pina simti ca pocnesti? |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Cele mai eficiente metode de pedeapsa sunt cele care il priveaza de lucrurile care ii fac place dupa cum a zis si Diana. Fara TV, fara jocuri pe calculator, fara iesit afara, fara dulciuri, fara bani de buzunar, fara telefon, fara CE II PLACE.
Daca ai cedat o data cand impui o pedeapsa se va profita de acest lucru si nu o va respecta a doua oara. Deci daca ai hotarat o pedeapsa i-o aduci la cunostinta civilizat si prietenos: In caz ca faci asa... patesti asa - daca o pui in practica atunci asa ramane indiferent de suferinta si rugamintile lui. |
|
|
![]()
|
|
Da, Win, asa e.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Urmatoarea intrebare: Cind te enervezi, ai obiceiul sa te exteriorizezi, ori tii totul in tine pina simti ca pocnesti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Depinde din ce motiv ma enervez... depinde ce sau cine ma enerveaza.
De exemplu: Daca persoana este nesemnificativa pentru mine, ii spun in fata si apoi inchei subiectul. Daca e cineva drag, apropiat, tac si tin in mine, incercand sa inteleg de ce se intampla ceea ce se intampla, sau unde am gresit... Daca in timp se aduna mai multe, clachez. (Asa am facut ulcerul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Ce anume te poate bine-dispune intr-o zi rea? |
|
|
![]()
|
|
Naspa cu ulcerul... mai ales toamna si primavara! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Raspuns: O floare, un catel, un copil... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Urmatoarea intrebare: Unde ai vrea sa faci Craciunul anul acesta? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Cred ca nu conteaza asa de mult locul, atata timp cat esti cu persoane dragi tie si te distrezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce crema de fata folosesti ? This post has been edited by OaNa`: Oct 23 2010, 10:30 PM |
|
|
![]()
|
|
Nivea Q10, insa m-am cam plictisit de ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce sarbatoare din an iti e cea mai draga? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 09:18 PM |
|