![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Tits ...si eu m-am chinuit si nu mi-a iesit ...v-as fi aratat eu animale ...ca doar au castigat si concursuri care s-o dovedeasca...
Inca ma chinui sa pun pozele alea... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Ia sa vedem acu'....
ASta ar trebui sa fie Rozy ... (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v703/metalhamster/maddy2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Ce meseriasa sunt !! :D
Tot Rozy si cu un colt de Tuchy ... Am incercat sa pun pozele alea misto dar sunt mult prea mari ... (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v703/metalhamster/maddy1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gagici, va implor!
Nu mesaje succesive ale aceluiasi user. Existe optiunea "modificare" daca vreti sa mai adaugati ceva mesajului! Nu mesaj format numai din zimbareti! :-* |
|
|
![]()
|
|
Sorry ! Promit sa ma conformez regulamentului !
Eu eram inculpata , nu? :P |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
aceasta este eni, cea care a murit asta vara. cu catelul am numai poze de 2560x1920 si nu pot fi postate :(
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v703/metalhamster/cecilly.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
:)
Maddy, io tot te iubesc, fata! cecylly, modifica dimensiunile pozei. Daca le ai puse pe net in alta parte, folsoeste tagurile [img] si {/img] si intre ele adresa unde e poza. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
bre sorry dar am pus poza ca nesatula de 2 ori :fluierat:
greseala mea. Din nefericire cainele nu e al meau, dar daca il vedeti pe undeva, il iau :D pup :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
diana, pozele sunt la mine in calculator, nu sunt puse pe net. dar nu-i nimic, facem alte poze :D
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
diana, ghemotocul ala alb de la inceput e al tau? e un dulce... :) si eu am unul, dar mai mare. are 6 ani. :D
insa mie cel mai tare imi plac papagalii. de fapt cam toate animalele. papagalii insa ptr ca am avut unul fff sociabil pe care l-am iubit fff mult. statea mai mereu pe mine si cand nu-l bagam in seama ma ciupea. :hohote: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:15 PM |
|