![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
imi plac papagalii de mai sus. berbe, sa-ti traiasca ::)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
multumesc ciresico desi pe-al meu imi vine sa-l vand cateodata :fluierat:...are prea multa energie soricozauru' asta pt cat de mic e :hohote:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Pisoii birmanezi, sint foarte inteligenti si jucausi. Cu un astfel de animal, am scapat de multe ori de plictiseala si chiar de unele, dati in care eram mai abatuta.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE Pisoii birmanezi, sint foarte inteligenti si jucausi. Cu un astfel de animal, am scapat de multe ori de plictiseala si chiar de unele, dati in care eram mai abatuta. Alexa, toti pisoii, fie ei birmanezi sau nebirmanezi sunt niste dulcei. sa-ti traiasca :) :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Meg, da-mi voie sa nu fiu chiar de acord cu tine. Pisicile sint intr-adevar foarte scumpe, mai ales cind sint mici dar atunci cind cresc, nu toate rasele sint la fel. Eu am avut si pisici de rasa comuna si nu sint la fel de afectuosi ca cei birmanezi si nici la fel de inteligenti.
Pisoiul meu si la 3 ani si la cit e de mare-rasa asta are o talie mai mare, se joaca de crapa, e inventiv si nu leneveste toata ziua ca alte pisici.Nu e egoist si nici interesat ca majoritatea pisicilor. Ce zici de asta? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Alexa, da-mi si mie voie sa nu fiu de acord cu tine :).
depinde de pisica la pisica, nu putem generaliza ca o rasa e asa, o rasa e asa. ce-i drept, birmanezele sunt mai rele (stie toata lumea), dar eu cred ca personalitatea si comportamentul lor sunt influentate de stapan. Parerea mea! :-* |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
toata lumea stie ca pisicile sunt cele mai tari animale. alaturi de caini, pasarele, broscute... si orice mai prefera stapanii lor 8)
redevenind serioasa, intotdeauna am adorat pisicile - au un fel de-a fi si o personalitate care pt mine e permanenta sursa de incantare. iubesc si cainii dar nu in acelasi mod. imi plac mai mult relatiile de egalitate pe care le am cu matzonii mei si privirea aia din ochii lor "auzi... da tu de ce n-ai coada?" decat relatia caine-stapan care e totusi limitata (desi pt un caine destept, un stapan poate fi si "unu care poate fi fraierit repede si ii arat eu cine e seful") |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mey, hai sa ma mandresc si eu cu al meu cutulache :D
(IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/P1010030.jpg) |
|
|
![]()
|
|
:o :o :o
ciresica, tine-l bine ca daca il prind il pupicesc de-l omor! ce scumpete cu blanitza in ochi! sa iti traiasca!! :) :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
cu blanita in ochi si ciorbita la bot. :D mercic, meg! :-* :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:34 AM |
|