![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/IMG_0518.jpg)
Meteora, vazuta din Kalabaka, noaptea. Eu am vazut si e...superb! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
In Europa foarte frumos e El Camino de Santiago, in Spania, dein pacate devine tot mai turistic in fiecare an. Sunt 7 drumuri daca nu ma insel, care se termina in Santiago de Compostella, si este cel mai vechi pelerinaj din Europa.
Parintii mei se duc vara aceasta, din motive spirituale nu religioase, drumul e 700 km, 40 de zile pe jos. Drumul e foarte frumos si interesant, cu o groaza de sate pe drum pregatite pentru gazduirea pelerinilor (pentru toate gusturuile si buzunarele). In anii '80 (cred) a facut acest drum si o actrita faimoasa din Hollywood Shirly McLain, a scris si o carte despre drum care merita citita, pentru ca scrie despre niste experiente foarte speciale. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:48 AM |
|