![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nah, ca am facut si poza, special pt voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/inflorata.jpg) Acum am o mare dilema ce poseta o sa port eu la rochia asta ca nu prea mi se potriveste niciuna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mergea o d-aia cum am io` cu matza, si eventual c-o palarie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vazui d-aia cu matza si pe albastru d-asta asa.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uffff ... si eu vreau rochie din asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
oare desaga mea tot de la mango cu maro si portocaliu merge sau nu prea? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ca nu as vrea desaga pe albastru, as vrea ori ceva portocaliu ori alba
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merge una uni, intr-una dintre culorile rochiei (ianafara de albastru, care-i culoarea de baza si s-ar pierde geanta pe langa rochie).
Foarte misto, Angel, sa te simti gagica gagicilor in ea! (Mie oricum imi plac astea lungi deosebit de mult) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte misto Angelu'. Ca poseta mi-as lua una alba si merg sandalele alea cu talpa groasa ce ti le-ai cumparat tot anul asta. Parca erau albe, nu?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ma bate si pe mine gandul sa-mi iau o rochie de-asta lunga pana-n pamant. Doar ca mi-e ca m-as pierde in ea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Am doar 1.60, credeti ca merge o rochie de-asta. Adica nu ma face sa par si mai scunda? Mentionez ca nu prea ma omor eu cu tocurile. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, strict teoretic cam bate-n cap o rochie dintr-asta. Daca vrei neaparat, probeaza si tu una si vezi cum ti se pare. Si daca te hotarasti sa-ti iei, pune totusi niste tocuri in picioare si niste margele sau lanturi, dar sa fie lungi de tot (lungesc optic).
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mda, cam asa ma gandeam si eu... Data viitoare o sa incerc sa probez una, sa vad. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc, sper sa ajung maine sa ma uit de o traista
|
|
|
![]() ![]() |