![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu', daca-ti iei una alba poti investi chiar mai mult in ea ca asa ceva e intotdeauna bun la casa omului.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sa va purtati bucuroase achizitiile
Mie-mi place transformarea angelitei. Partea soft iese din ce in ce mai mult in evidenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu nu concept vara fara geanta alba |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-o imbarligat pana la urma Mr. kalua cu niste Salomoni Tech Amphibian (adica poti merge si prin apa cu ei), pe astia ma gandesc ca mai degraba oi avea prilejul sa-i port
(IMG:http://media.neckermann.de/bilder/g010/250/5/50/509522a.jpg) Se poate face si "taraiti" ( (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) n-am mai auzit cuvantul asta de 19 ani si inainte de asta nu cred ca l-am folosit vreodata, nu stiu cum de mi-a venit acum in minte) din ei. A mei n-au portocaliu, sunt exact ca aia din prima poza (IMG:https://www.draussen.de/img_pro/506_img4_598x1196.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Vai, ce buni ar fi astia pentru mine. Sambata trecuta am fost la munte, si am avut de trecut un rau. Am avut antecedente cu acelasi rau anul trecut si am alunecat de pe piatra din mijloc, ca atare am cazut si m-am udat toata. Asa ca de data asta mi-am scos frumusel bocancii si am trecut prin apa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Dar mi-a stat inima in loc, era gheata apa. Pun poza pe yahoo dupa ce am trecut raul.
Arata super, Kalua, sa ii stapanesti sanatoasa. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
foarte faini Ka, poate ii scoti la plimbare daca tot ii ai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lotte, merrelli mei cu talpa vibram nu aluneca pe nimic (in afara de gheata oglinda desigur). Tare frumusica esti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , pari mititica in poza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Bulino, multumesc frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu am Merrell, niste bocanci, dar nu sunt chiar de hiking, ca pe gheata aluneca. Ia sa ma uit si eu la incaltaminte de munte, ca vad ca am ramas in urma. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
dupa 4 ore odioase petrecute in mall nu am gasit nici macar o geanta alba ca lumea sa se potriveasca la rochita mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asa ca mi-am luat o ieftinatura care arata ca traista lu mamaie si nu stiu unde naiba sa ma mai duc sa ma uit de o geanta alba faina de vara.
De tenisi ce sa mai vorbesc, nimic nimic, numai odiosenii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O sa ajung sa imi comand chestii de pe site-uri, chit ca platesc o caruta de bani pe transport dar macar am de unde alege. Insa haine tot nu imi pot lua fara sa le probez, ca azi in mall am incercat vreo 10 rochii si vreo 5 perechi de pantaloni care eram eu sigura ca imi vor veni bine, si normal....nu imi veneau bine. Nici macar maieurile sau tricourile nu imi vin toate bine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Shoppingul a ajuns o experienta f deprimanta pt mine. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca tot vorbesti de tenisi, aimei nu sunt simpli, dar imi plac tare.
Meet my Ed Hardy sneakers (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/Picture094.jpg) (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/Picture095.jpg) . N-au sireturi, is pe elastic. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am luat niste jean de la doce & gabana (pe care am dat o nimica toata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), ochelari si o sepcuta. Si angel, ma gandeam ca ti-ai gasit deja geanta, am vazut o gramaaaaada in brasov weekend-ul asta, dintr-alea texile, foarte simple si misto. Daca stiam iti luam. Erau si moca rau, vreo 35 de lei.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Faini tare Ed Hardies astia, poate i-oi lua si eu fiica-mii o pereche (mai multe nu merita de luat cat piciorul e in crestere). Sa-i porti cu placere, walpu!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 01:48 AM |
|