![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce simpatici, Walpu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu asa m-am obisnuit cu tocurile, ca mi se pare dificil sa pasesc cu talpa joasa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Acum imi caut unele mai casual, vazusem intr-un timp ceva la Bata. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelita pai da o fuga pana la Budapesta sa faci shopping...
Lotte, ce sa mai slabesti??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, ai mei sunt de prin Germania adusi, din colectiile mai vechi, de parca io stiu ce inseamna old and new la tenisi.
Era o vreme nu de mult, pana prin iarna asta cand walpu' sfida trotuarele Romaniei cu toace de 10-12 cm, gheata, polei, balti, ariditate. Aceeasi senzatie aveam si eu ca ma doare spatele daca trec la talpa joasa. E mai greu sa le alternezi ca piciorul se modeleaza dupa ce porti, insa dezvolt o pasiune pt tenisi, de cand cu picii de la scoala care se bat in converse, all stars, vans sau mai stiu eu ce. Acum de cand cu caldura, mi se umfla picioarele ca niciodata, pana la usturime, ma strang marginile la pantofi/sandale de parca mi-ai fi stransa carnea cu elasticul. Oricum, sunt intr-o perioada putin pretentioasa "rafinamental". Sunt mai flower power asa. Nush ce se intampla cu mine, ma metamorfozez dar inca nu stiu in ce. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu chiar ma uit sa variez inaltimea tocurilor, dar mi s-a intamplat sa mi se umfle picioarele intr-o perioada fara tocuri deloc (era intr-o vacanta).
Da, Ed Hardy a devenit foarte popular aici abia din 2008, cand Heidi Klum si candidatele ei la Germany's Next Top Model l-au vizitat pe Audigier la firma, pana atunci greu se gaseau produsele lui (si asa cunoscute numai un public restrans). Are firma asta si un avocat care urmareste orice vanzare in ebay a produselor lor, auzi, daca si-a cumparat un om un tricou de la ei acum trei ani in USA si-l vinde acum purtat, plateste amenda, ca n-are voie. Pentru ca au produse anumite pentru America, altele pentru Europa si tot asa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Achizitia mea din piata vietii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rochita 35 lei, oja (3 la 10 lei) bratara cu cercei 20 lei
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/new1.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/new.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/new2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Am luat o camasuta draguta , asta: Express si o camasa pentru Mr. tot de aici.
Mi-am luat o fusta indiana Urban Nomad, o urmaream de mult sa apara la reduceri, are 2 fete, se poate face si bluza, si rochie si o bluzita cu floricele. Le fac poze miine, pe lumina. Am umblat azi 5 ore prin mall si nu imi venea sa mai ies, erau reduceri mari de Memorial Day, chiar 50, 65%. This post has been edited by scumpic: May 25 2009, 01:19 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu foarte nice tenisii, omul/oama de la care i-ai luat nu avea si ceva modele mai simple?
@Bulina - pai la Budapesta in afara de NewYorker nu gasesc nimic in plus fatza de ce avem noi in Mall. Ba...si H&M, dar nu ii garantat ca la astea imi gasesc ce vreau si sa fac un drum pana acolo degeaba chiar m-as oftica rau. Pitzigoi sa le porti cu placere si sa pui poze cu rochita imbracata. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt cumparati de frate-miu intr-o vizita la Deva, nu i-am ales eu, insa toti ed hardy sunt asa incarcati, majoritatea cu cranii pe ei. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cat de mistoo sunt adidasii aia ruda cu broasca.
Da' si tenisi lui Walpu sunt meseriasi rau si fain de tot ca poti sa ti tragi in picioare si nu mai tre' sa inchei sireturi. Ce fain de voi ca aveti piata vietii. Rochita e tare frumusica. Asteptam poze cu ea imbracata. Ce probleme are Angel cu gentile, da' in piata vietii nu gasesti? Asa am eu cu sandalele imi caut de vre-o saptamana si nu mi-am gasit nici unele sa fie cu tocul cat de cat rezonabil, nu sa fiu ruda cu camila cand ma incalt cu ele si ceva intre comod si elegant. This post has been edited by Master of Norules: May 25 2009, 09:24 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
(IMG:http://i137.photobucket.com/albums/q238/lotte77/DSC00162-1.jpg)
Ia uitati tenisii mei, nu i-am purtat niciodata, dar imi plac mult tare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 01:52 AM |
|