IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a IV-a
Fanny
post May 27 2009, 07:08 AM
Post #181

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Si eu zic fara dresuri. Daca la voi se practica, profita de vreme si mergi 30 de minute pe zi dimineata sa te bronzezi intr-un parc.
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post May 27 2009, 09:10 AM
Post #182

Musafir

Madut, ar fi mers foarte bine si-un plic simplu si micut, daca nu-ti plac posetele. Cat despre faptul ca esti alba... nu te mai stresa. Eu sunt blonda naturala si foarte alba de fel, si n-am fost nici la solar nici la nimic inainte de banchet. Fix asa alba m-am dus. Ideea e ca nu e nici foarte multa lumina, asta 1 si 2, sa stii ca nu se uita nimeni daca esti bronzata sau nu.
Ai putea, de asemenea, sa aplici si varianta lui Fanny. Stai la Galati. Du-te si tu pe malul Dunarii pe undeva si baga o plaja. Eu cand eram acasa mereu mergeam pe malul Siretului sa ma prajesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post May 27 2009, 10:30 AM
Post #183

Musafir

Imi place tare mult rochita neagra; eu am purtat ieri rochia mea, dar nu mai am aparat de ceva vreme si nu am putut sa o pozez. Nici pe la machiaj nu am mai pus poze (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Isi pozeaza mama-mea gradina in fiecare luni sa vada perioadele de inflorire (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Da-l recuperez eu cumva.

+Quote Post
dr_wise
post May 27 2009, 10:36 AM
Post #184

Musafir

Madutz, tare faina-i rochita, s-o porti sexoasa si frumoasa! Trage si-o poza cu ea, la banchet, s-o admiram direct pe "model". (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) In ceea ce priveste culoarea pielii, habar n-am, daca mergi la plaja, risti sa fii rosie, sau arsa si cojita, asa ca mai bine foloseste o crema bronzanta.
Eu n-am praduit cine stie ce in Italia, mai mult mi-am exersat "arta negocierii", ceea ce nu-i rau deloc, m-am simtit foarte bine.
Am cumparat sambata din Padova (era targ in Prato della Valle) poseta aceasta din piele:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM3948.jpg)
Am negociat la sange, dar am invins!
Pret initial: 55eur (acelasi model e 90eur in Luxembourg)
Pret final: 20eur (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Am atacat in "haita", adica eu, Patricia - frantuzoaica si Ingrid - nemtoaica. Patricia voia acelasi model, dar pe bej, iar Ingrid o poseta din piele mov, mult mai mare, la 75 eur.
Ne-am tocmit, a scazut pretul la 40eur, respectiv 60eur, am facut mofturi, am dat sa plecam, dupa care patronul a strigat dupa noi si a mai lasat 5 eur la fiecare. Am sarit cu gura si i-am spus ca mai mult de 20 eur n-o sa vada de la mine, a bodoganit, a spus ca iese in pierdere, dar fie, pentru Sophia Loren (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) adica eu, treaca de la el.
Ihaaaaaaaaaaaaaa!
Si-a luat si Patricia la acelasi pret, iar Ingrid a cumparat-o pe-a ei cu 50eur.
Asa....in Venetia am tinut sa-mi cumpar niste bijuterii din sticla de Murano, din pacate am avut prea putin timp. Am vazut la un magazin cochet ceva foarte special, un medalion pentru rochie de seara, pe rosu, negru, auriu, cu lantisorul din mai multe randuri de margele mici negre, o frumusete (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , si inca un medalion pe verde intens cu negru si auriu, mineralul acesta auriu e unul special, specific insulei Murano, se numeste aventurit, dar costau in total 75eur, n-a vrut sa lase mai mult de 60 eur, eu nu voiam sa dau mai mult de 50eur, i-am spus sa se mai gandesca, fiindca ma intorc intr-o ora, dar n-am mai gasit drumul de intoarcere, fir-ar sa fie, iar in alta parte n-am vazut ceva asemanator. Alea erau revelatia zilei. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sotul meu a inteles ca meritau banii, s-a oferit sa mergem inapoi, dar n-am reusit sa dau din nou de magazin.
Asa ca pana la urma am cumparat medalionul acesta, dar nu exista termen de comparatie, l-am luat doar ca sa nu plec cu mana goala de acolo:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM3947.jpg)
Am mai cumparat un tricou polo pentru amore, alb, pe care e sigla orasului Venetia, un leu inaripat si niste dulciuri italienesti pentru fiu-meu, impreuna cu o "ceva" cu Sf. Anton de la Basilica St.Antonio din Padova (acolo a trait, a predat teologia si a murit; basilica a fost construita in onoarea lui, dupa ce a fost sanctificat, la 10 luni dupa ce-a murit, si e o prelungire a bisericii initiale, in care se ruga Sf.Anton):
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM3951.jpg)
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM3952.jpg)
O punga de fursecuri siciliene, un pachet continand cantuccini si un vin licoros (se consuma impreuna, cantuccini se inmoaie in vinul alb licoros) si o cutie de ciocolata in forma de masca, a propos la Carnavalul de la Venetia.

+Quote Post
pitzigoi
post May 27 2009, 10:50 AM
Post #185

Musafir

Suuuperbe toate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Vad ca le ai cu negociatul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 27 2009, 10:56 AM
Post #186

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Doctoreaso tare tare faina geanta.
Am vazut aici niste pandante tot din sticla de Murano, musai o sa-mi iau si eu unul ca sunt atat de faine.
Mi-am luat sandale albe ca am o fusta alba cu care m-oi imbraca la inalneala lui Mr. Mon, nu pot sa zic ca ma dau pe spate da' ma saturasem de umblat si sunt comode bine, asa ca daca se danseaza m-am scos.
Meseriasa ai fost la negociat si eu mai negociez, da' parca nu asa bine ca tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by Master of Norules: May 27 2009, 11:14 AM

+Quote Post
dr_wise
post May 27 2009, 11:09 AM
Post #187

Musafir

Eheheeee...in piata din Padova, dar si in Venetia, erau niste negrotei...italieni adevarati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care vindeau imitatii de posete Prada si LV chiar langa afisul pe care scria "daca cumparati marfa contrafacuta, incurajati crima!"
In Venetia nu mi-am incercat talentul, dar in Prato della Valle am zis, ia hai sa vedem la cat scot o poseta LV, ca nepoata-mea e moarta dupa asa ceva. Prima data a zis 100eur, am bufnit in ras, i-am spus ca mai mult de 50eur...cu indulgenta, nu merita. OK. L-am lasat balta, am tras o tura de piata, dupa care, cand m-am intors l-am intrebat din nou, cat? 50eur. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici gand! 20eur sau nimic. Sa si le tina pana cand se decoloreaza. A zis OK, 20eur, dar cand am studiat-o mai bine, era o imitatie proasta de LV, nu mi-a placut calitatea si m-am razgandit. Da-o naibii, chiar si 10 eur era prea mult.

This post has been edited by dr_wise: May 27 2009, 11:11 AM

+Quote Post
MadutZ15
post May 27 2009, 12:53 PM
Post #188

Musafir

Merci de sfaturi. La plaja n-am cand sa merg, plus ca mie imi ia o vara sa am o culoare mai de Doamne ajuta. Deci cade si asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Si nu m-as agita prea tare, ca doar port pantaloni scurti fara probleme, sau alte alea, da' acolo o sa fie fiiiiitzeee multe si toate fetele vor veni destul de negre. O sa mai vad eu.
PS: Dresurile nu ma atrag nici pe mine.

+Quote Post
walpurgik
post May 27 2009, 02:03 PM
Post #189

Musafir

Bronzul este o moda, nu un must. Ne educam gusturile in functie de ce vedem, dar putem fi atragatoare si prin alte lucruri, vezi purtat rochia cu atitudine, dezinvoltura, asortate cu un simt de socializare si voie buna. Stiu ca un banchet e important pt fiecare, dar daca nu ai fost diva hollywoodiana pana acum, n-o sa se produca subit pentru ca esti bronzata sau porti sandale cu toc de 12 sau ai parul intins cu placa si machiaj la salon. Eu zic sa te bucuri de ce ai, rochita aia super draguta, sa fii vesela, dezghetata si cu un machiaj adaptat varstei si ocaziei.
In alta ordine de idei, si la mine au inceput party-urile de banchet, incerc sa trec neobservata cu aceeasi rochie de 2 dintre ele fiindca-s 2 scoli diferite; la celalalt, mai vad eu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
pese: si eu sunt alba, mi-ar placea si bronzalita, dar nu-mi fac probleme. Varsta mi-e inca un atu, in mediul in care o sa fiu. Am descoperit un salon unde te bronzeaza cu DHA, dar n-am avut inca interesul sa vad de pret.

+Quote Post
happyCat
post May 27 2009, 05:32 PM
Post #190

Musafir

Si eu zic ca e mai frumos 'pale and interesting' decat un bronz artificial.

Walpu, imi place de tine ca esti mai relaxata acum in privinta look-ului, asa e cum zici, trebuie sa te simti bine in interior si sa ai voie buna.
Apropo de purtat o rochie de 2 ori, imi zice fetita mea vitrega ca ii trebuie o rochie noua pentru un party. Eu: da' de ce trebuie sa fie noua, nu poti purta rochia aia mov cumparata acum ceva vreme? Ea: nuuuu, ca am purtat-o deja de 2 ori! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pai ce are dom'le daca o porti de mai multe ori, i-am zis eu sa foloseasca accesorii diferite si atunci va fi ''something different'' dar nu cred ca am convins-o. Oi fi eu asa mai de moda veche. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 08:42 AM