![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma intereseaza care achizitioneaza prima poseta alba de vara. sa vad poza si sa ma mobilizez si io (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu am cumparat o poseta de vara alba acum o luna...cred...tare faina! Incapatoare si rezistenta! Am pus poza aici.
Acum am pus ochii pe una bej, tot asa de mare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La capture de piata vietii di azi. (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/Picture128.jpg)
N-am gasit sa-mi iau revlon fdt din magazin, am gasit guerlain la acelasi pret in piata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce misto! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uuuu, paint de la mac (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cat a costat? Era tipa cu Atelier in piata?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu nu stiu nici una cu atelier, ci cu artdeco, si nu, nu era, daca la ea te refereai, zicea ca pleaca in Germania la munca.
Paintu' a fost 15 lei. Acu vreo luna mi-am luat si paint bare canvas, fix culoarea pielii care e cel mai cunoscut. Mai aveau si din ala. Ah, si corectoare MAC, dar numai mai inchise la culoare, ziceau ca pe sapt. viit. mai cauta acasa NW20, desi io-s NC20. Oricum, nu cred ca-mi mai cumpar mare lucru; imi pun botnita. (IMG:style_emoticons/default/baby.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, mi-ai resuscitat vechi amintiri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , si eu am avut fdt Guerlain Divinora semi-matte, din ce se vede in poza, probabil chiar aceeasi culoare.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, artdeco vroiam sa zic.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Superba culoarea gloss-ului (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , de cand caut ceva asemanator.... E tot Guerlain, nu ?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scrie mare pe el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) : Gosh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:08 PM |
|