![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Relaxare placuta!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Diana imi spui si mie te rog daca e buna cadita de masaj? I-as lua si eu lui mami daca zici ca e buna si te simti mai relaxata dupa ce o folosesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Girl22 bluzita cu 2 nr mai mare este de la h&m? |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce superba e bluzita inflorata si rochita maro girl22 (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bebica, e ok ; insa imi pare rau ca nu am luat-o pe aia mai scumpa. Revn dupa mai multe zile, am folosit-o doar de 3 ori pina acum.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Da,toate sunt de la H&M mai putin pantofii.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ok, merci mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Trebuie sa-i iau lui mami ceva sa suplinesc macar partial masajul pe care i-l faceam eu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Girl imi place mult bluzita, a fost in vitrinele h&m-ului zile la rand dar n-am apucat sa intru sa o probez si acum nu mai este (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Imi plac mult si pantofii desi eu n-as putea sa port as tocuri inalte (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce frumoase sunt sandalele, Girl! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De unde le-ai luat? Si de ultima rochita m-am indragostit, cred ca vin de minune cu sandalele!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Dupa cum spuneam la bar,"mana grebla se facu",erau si "usori" la pret,o pereche la pozat,una deja pe mine!
(IMG:http://i749.photobucket.com/albums/xx138/tiana_72/DSC00370.jpg) Nu stiu de ce se vede asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ,poza e facuta cu telefonul,fondul e alb deci si culorile pantalonului sant tot alb cu bleu,galben ,roz- Girls22-bluza e de vis! This post has been edited by Cindy: Jul 20 2009, 09:05 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Tiana, ti-am editat eu postul, imaginile le atasezi folosind prima optiune, Insert image.
Imi plac pantalonii, sunt haiosi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa ii porti cu placere! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Sar mana Cindy ,asa am procedat cu insert image ,dar aveam atunci probleme cu forumul (ceva tehnic) ,multumesc ,chiar ca-i port cu placere !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:27 PM |
|