![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte bine, atunci te asteptam sa mai pui poze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai sa pun si eu cateva poze cu ultimele achizitii, daca voi nu va mai agitati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag01.jpg) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag000-3.jpg) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag03.jpg) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag.jpg) Ultima poza, in oglinda, a iesit foarte neclara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , asa ca am pus un detaliu. Rochita si bluza sunt de la Mango. Rochita nu e asa stilul meu, mi se pare ca genul asta de se tot poarta arata ca o fata de masa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar sunt foarte lejere pentru vremea asta. Mi-am mai luat o crema hidratanta si gelul asta de dus, care miroase divin a ciocolata si menta: (IMG:http://www.centrofarm.ro/foto_produse/big/E0X008176.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Cindy, oare exista vreun emoticon care baleste? F faine achizitiile! Poza cu bluza este sexoasa tare, decolteul m-a omorat! In weekend decolez la Mango, poate gasesc si eu. La sandalute cu toc inca nu ma bag ca raman neatinse. Nu prea se asorteaza cu caruciorul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si mie-mi plac chestiile de la freeman, am un exfoliant si o crema pt picioare, is delicioase |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Cindy ,spune repede nu te jeneaza baretele de la sandalute?Si de unde sant ca m-am indragostit de ele,de decolteu nu mai zic nimic - sa-ti traiasca !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu mor dupa decolteu... Ce sandale? Decolteul face toti banii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Idem Maàt. Mi-a luat cuvintele din gură (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Şi săndăluţele sunt drăguţe
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Imi place bluzita dar rochitzul nu. Mi se pare ca nu te avantajeaza. Sa nu te superi pe mine... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rochitul ma avantajeaza ca forma, nu se vede bine in poza si in plus, stau eu cam stramba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie nu prea imi place materialul, dar am vazut absolut peste tot, banuiesc ca se poarta, fiind asa lejer. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Nu stiu daca se observa in poza, dar forma decolteului bluzei mi-a placut mult, imi aduce aminte de rochiile de bal de pe timpuri. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Althe, cand le-am luat eu din Mango, erau proaspat aduse, mai erau o gramada. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci, ar trebui sa mai gasesti si la voi! Tiana, sandalele sunt din mall Vitan, Fiorangelo cred ca se numeste magazinul, imediat cum intri in mall. Le-am luat la reducere, jumatate de pret, 200ron. Ba sa stii ca ma cam jeneaza bareta aia, pentru ca eu am piciorul ingust si imi aluneca uneori de pe calcai, fiind prea larga. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) As vrea sa ii duc la un cizmar, poate reuseste sa modifice putin bareta. Se poate? In rest, tocurile sunt extrem de comode. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie mi se pare ca iti face talia groasa si e pacat.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mie partea de jos a rochitei si culorile imi plac tare mult. Partea de sus mi se pare cam batraneasca, parca nu e in ton... nu stiu. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu e nici batraneasca, o sa fac alta poza mai buna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta e in oglinda, de-aia a iesit asa nasol, nu reusesc sa ma prind toata singura.
De facut talia grasa da, ca toate chestiile babydoll, I guess. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:18 AM |
|