IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a IV-a
Cindy
post Jul 21 2009, 01:57 PM
Post #231

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Foarte bine, atunci te asteptam sa mai pui poze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hai sa pun si eu cateva poze cu ultimele achizitii, daca voi nu va mai agitati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag01.jpg)

(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag000-3.jpg)

(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag03.jpg) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag.jpg)

Ultima poza, in oglinda, a iesit foarte neclara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , asa ca am pus un detaliu.
Rochita si bluza sunt de la Mango. Rochita nu e asa stilul meu, mi se pare ca genul asta de se tot poarta arata ca o fata de masa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar sunt foarte lejere pentru vremea asta.

Mi-am mai luat o crema hidratanta si gelul asta de dus, care miroase divin a ciocolata si menta:
(IMG:http://www.centrofarm.ro/foto_produse/big/E0X008176.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Jul 21 2009, 02:21 PM
Post #232

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Cindy, oare exista vreun emoticon care baleste? F faine achizitiile! Poza cu bluza este sexoasa tare, decolteul m-a omorat! In weekend decolez la Mango, poate gasesc si eu. La sandalute cu toc inca nu ma bag ca raman neatinse. Nu prea se asorteaza cu caruciorul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si mie-mi plac chestiile de la freeman, am un exfoliant si o crema pt picioare, is delicioase

+Quote Post
tiana
post Jul 21 2009, 02:26 PM
Post #233

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Cindy ,spune repede nu te jeneaza baretele de la sandalute?Si de unde sant ca m-am indragostit de ele,de decolteu nu mai zic nimic - sa-ti traiasca !

+Quote Post
Diana.
post Jul 21 2009, 02:45 PM
Post #234

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu mor dupa decolteu... Ce sandale? Decolteul face toti banii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
SurPrix
post Jul 21 2009, 02:53 PM
Post #235

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Idem Maàt. Mi-a luat cuvintele din gură (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Şi săndăluţele sunt drăguţe

+Quote Post
Bia
post Jul 21 2009, 03:57 PM
Post #236

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Imi place bluzita dar rochitzul nu. Mi se pare ca nu te avantajeaza. Sa nu te superi pe mine... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 21 2009, 04:14 PM
Post #237

V.I.P.

Rochitul ma avantajeaza ca forma, nu se vede bine in poza si in plus, stau eu cam stramba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie nu prea imi place materialul, dar am vazut absolut peste tot, banuiesc ca se poarta, fiind asa lejer. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Nu stiu daca se observa in poza, dar forma decolteului bluzei mi-a placut mult, imi aduce aminte de rochiile de bal de pe timpuri. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Althe, cand le-am luat eu din Mango, erau proaspat aduse, mai erau o gramada. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci, ar trebui sa mai gasesti si la voi!

Tiana, sandalele sunt din mall Vitan, Fiorangelo cred ca se numeste magazinul, imediat cum intri in mall. Le-am luat la reducere, jumatate de pret, 200ron. Ba sa stii ca ma cam jeneaza bareta aia, pentru ca eu am piciorul ingust si imi aluneca uneori de pe calcai, fiind prea larga. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) As vrea sa ii duc la un cizmar, poate reuseste sa modifice putin bareta. Se poate? In rest, tocurile sunt extrem de comode.

+Quote Post
Bia
post Jul 21 2009, 04:17 PM
Post #238

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Mie mi se pare ca iti face talia groasa si e pacat.

+Quote Post
Globetrotter
post Jul 21 2009, 04:34 PM
Post #239

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Mie partea de jos a rochitei si culorile imi plac tare mult. Partea de sus mi se pare cam batraneasca, parca nu e in ton... nu stiu. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 21 2009, 04:55 PM
Post #240

V.I.P.

Nu e nici batraneasca, o sa fac alta poza mai buna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta e in oglinda, de-aia a iesit asa nasol, nu reusesc sa ma prind toata singura.
De facut talia grasa da, ca toate chestiile babydoll, I guess.

+Quote Post

100 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 03:18 AM