IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a IV-a
Ciresica
post Aug 5 2009, 10:48 AM
Post #261

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Pink, e super rochita si arati foarte bine in ea. Si nu vad despre ce burtica vorbesti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa nu mai slabesti, arati bine asa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Aug 5 2009, 02:33 PM
Post #262

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Pink, arati super bine, esti subtirica dar ai si forme. Sa nu mai slabesti! Si chiar, despre ce burta vorbeai?
Si acum sa zic si desre rochie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , imi place de mor, imi doresc si eu una asa!

+Quote Post
Diana.
post Aug 15 2009, 06:46 PM
Post #263

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mi-am luat o pereche de cercei de aur alb si galben in forma de cerc si muuuulte flori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 15 2009, 07:15 PM
Post #264

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Sa te bucuri de ei, Maat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2009, 07:12 AM
Post #265

Fondator eLady.ro

Saru` mina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2009, 04:13 PM
Post #266

Fondator eLady.ro

Mi-am mai luat un inel. Mor de dragul lui, e asa de fain, orgasm, nu alta! Ori asa mi se pare mie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si vernis-amar /anti bite (ca am inceput sa imi nenorocoesc unghiile), si niste geluri-crema de dus, acetona desteapta, doua pile noi, colivii.
Si Nivea soft, ca pentru miini si calciie si coate e super potrivita.
Si Nivea Visage Expert Lift de zi, de noapte, crema de ochi si lotiunea tonica. Si o vopsea de la Color & Soin, sa fie de rezerva.
Si mi-am gasit parfumurile dosite bine de catre dl si stapinul casei!!!
Drept pentru care am in plan sa mai achizitionez inca unul, cel putin in urmatoarele 10 zile, ca vreau neaparat, musai si obligatoriu din nou un Tendre Poison de la Dior. Cel putin, da? Sa fie clar. Si un Dolce Vita. Iaca-asa! M-a lovit, na!
Mai vreau niste rochite si niste pantofi insa nu ma impac deloc cu ce am vazut prin magazine... N-am avut pe ce da banii!

A, si mi-am mai luat o pereche de ochelari de soare de la Polaroid, cu protectie integrala UVA/ UVB, etc si pot sa va spun cu mina pe inima ca fac toti banii! Nu-mi pare rau de loc ca am dat aproape 200 de lei pe ei.

+Quote Post
tiana
post Aug 20 2009, 08:23 PM
Post #267

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Adica ai avut o cura de shoping (IMG:style_emoticons/default/thumb_yello.gif) ,sa vedem inelul !!

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2009, 08:50 PM
Post #268

Fondator eLady.ro

Sa imi creasca intii unghiile nitel, ca altfel mi-i rusine si bag destele in gura iarasi la rontazit extremitati! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inelul e... Nu stiu, poate e o idee subiectiva de-a mea ca frumos. Dar vi-l arat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oricum, cred ca e imi aduce noroc. Sau e autosugestia extrema. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 21 2009, 02:49 PM
Post #269

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si eu vreau sa vad poze, plus ale cerceilor. Imi place mult combinatia aur alb si galben, mi se pare clasica si eleganta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cred ca o acetona desteapta e cea care nu contine acetona. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 21 2009, 03:07 PM
Post #270

Fondator eLady.ro

Aia e! Dizolvant fara acetona. Eu mai pun si putin ulei de masline in el, ca sa nu pateze oja pielea. E indicat mai ales pentru oja inchisa la culoare cu care imi place sa imi fac unghiile de la picioare din cind in cind.
Insa nu poti sa il folosesti dupa daca vrei sa il pui intr-un lac care s-a mai uscat, ca il strica uleiul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai dau o raita in oras, plec cam in 10 minute, abia astept sa vad ce "praduiesc". O sa fac poze, promit, desi nu sint cine stie ce achizitii. Doar ca imi place sa am mai multe perechi de cercei si mai multe inele, sa le port prin schimb, dupa dispozitie. Si mie imi plac bujuteriile tot in combinatie aur alb/aur galben.

+Quote Post

100 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 09:56 AM