![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru nunta la care mergi seara e mai buna a doua. Pentru cununie civila, prima. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Parerea mea.
Foarte simpatice amidoua achizitiile, sa le porti cu noroc! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Multumesc!
Cred ca numai seara o sa onorez cu prezenta. Acum trebuie sa caut accesoriile ! Oricum zic ca au fost usoare la pret (150 amandoua) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu votez ca tot a doua este mai potrivita pentru seara, insa mai bine faci o poza si imbracata, sa te sfatuim mai bine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
A doua mi se pare foarte sweet (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) dar de zi. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Imi place prima, dar este de zi. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A doua este draguta, simpluta, de seara. I-ar trebui niste accesorii mai deosebite. Ar merge o combinatie cu alb, sau am vazut de curand niste clame foarte deosebite de pene, negre. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Book,o sa merg probabil pe ceva cu alb,nu stiu inca .
Cindy, maine seara pun poze cu ea imbracata. |
|
|
![]()
|
|
ok,am dat drumul,cea neagra caruia trebuie sa-i gasesc sandalute pe arginitiu ,si ceva bratari,colier alb sau argintiu
(IMG:http://i749.photobucket.com/albums/xx138/tiana_72/alte%20poze/DSC00428.jpg) si ceea de a doua (IMG:http://i749.photobucket.com/albums/xx138/tiana_72/alte%20poze/DSC00430.jpg) Ignorati gramada de pantofi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Tiana, ce bine arati, esti slabuta si inalta, cu talie conturata! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Sa nu iti pui sandale argintii la rochie neagra, in ultimul timp stilistii critica mult aceasta combinatie (alaturi de auriu), mult prea folosite. Mai bine incearca alta culoare si daca nu gasesti, ramai tot pe negru. Eu ti-as mai pune niste bratari classy ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si o geanta plic bineinteles. |
|
|
![]()
|
|
Da,sant inaaaaaalta la 1,65 ,nu ai sesizat ce toace aveam?
Gentuta plic e si ea pe acolo,in plan, exact la bratari ma uitam azi intr-un magazin,maine cred ca pun mana pe cateva. A,si faptul ca acum sant slabuta mi se trage de la voi,sar`mana de complimente! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Imi place mult a doua rochita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa le stapanesti sanatoasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Merci,ciresica! (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
Oricum a ajuns fiica-mea acasa si dupa mintea ei (de 16 ani) mi-a tras o esarfa rosie la gat ,cu sandalele ce le aveam in picioare si a zis gata ! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:38 AM |
|