![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tiana, pot sa stai si-n cap si nu se vede ca ai avea un copil de 16 ani. Ai un corp de adolescenta! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Multumesc,dar pe fata se vede!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow ai un copil de 16 ani?! Deci la varsta mea erai deja mama...
In rest, da, subscriu la Fides! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Arati chiar super, Tiana. Acum ca vad rochita pe tine imi place mai mult cea neagra, te pune mai bine in evidenta.
Eu ma intorsei acasa cu cateva perech de ciorapi, doua oje si un set de 5 farduri de la Alix Avien pe nuante de gri (ar trebui sa invat sa fac smokey eyes (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Multumesc Book,opriti-va fetelor ca mi se urca la cap!
Sa vedem ciorapii(pe model (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) sau daca nu vrei ,arata-ne fardurile! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte groovy culorile achizitiilor, Book! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Le-am luat sa se potriveasca cu pantofii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca asa nu prea ma omor eu...
This post has been edited by bookaholic: Sep 2 2009, 08:45 PM |
|
|
![]()
|
|
Super, Book!
Da` pantofii ... unde-s? |
|
|
![]()
|
|
Pai aia pe care i-am avut la rochita violeta, poate ii mai pozez cand i-oi incalta.
Ca daca iti pun poza cu ei imi ceri si geanta si dupa aia si rochia si tot asa... Dupa aia cine stie ce vrei sa mai vezi! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:42 AM |
|