![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eram sigura ca se cer si poze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Probabil maine, ca acum sunt la munca si dupa servici am facultate pana la 21:00
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Am revenit cu poze asa cum am zis. Cam tarziu, dar mai bine decat niciodata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i584.photobucket.com/albums/ss281/scaii12/Diverse/DSCN0792.jpg) (IMG:http://i584.photobucket.com/albums/ss281/scaii12/Diverse/DSCN0791.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarta faine, par si foarte comode ! Sa le porti sanatoasa! Cit au costat?
|
|
|
![]()
|
|
Mersi! Mie mi-au placut cel mai mult ca au tocul foarte mic si pot sa umblu cu ele. Ieri au fost la prima purtare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Au fost 120 lei.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte dragute, scaii! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu mi-am luat asta de la targul de toale, mai mult ca sa nu zic c-am plecat cu mana goala. (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0441.jpg) This post has been edited by bookaholic: Dec 5 2009, 01:44 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iaca, acum am intrat si am vazut si eu ce ti-ai luat, Book! Sa o porti sanatoasa! Iar ii tirg de la producatori zilele acestea. La ala de a fost pus pe linga Real eu n-am gasit nimic. Marfa najpa la pret mare. Aka ce gasim peste tot in oras. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
BTW, am vazut iar posete no-name pe la echivalentul a 300, 350, ba chiar 400 de euro. Sa mor daca as da atitia bani pentru stifturi! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi! Am vazut ca e iar targ.
Eu n-as da atatia bani pe genti (poate doar daca as avea foarte multi bani de cheltuiala (IMG:style_emoticons/default/swear[1].gif) ). |
|
|
![]()
|
|
Nicicum nu as da atitia bani pe un no-name cind poti sa iei una de marca la mai putin de jumatate de pret online!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu mi-am cumparat saptamana trecuta un palton dragut, cizme gri si caciulita gri:))
Tocmai am vazut acest topic si am zis sa ma laud si eu:D Ah si vreau sa mai precizez ca sunt innebunita dupa gablonturi, bijuuri, tot ce inseamna accesorii:) |
|
|
![]()
|
|
Poze nu ne arati? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa-ti porti sanatoasa noile achizitii!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:39 AM |
|