IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a IV-a
Rody
post Dec 17 2009, 09:56 PM
Post #361

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Hai ca am facut ceva poze. hm...sper sa intelegeti.

(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20091217_21.jpg)

(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20091217_16.jpg)

(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20091217_15.jpg)

(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20091217_9.jpg)

PS: Imi pare rau pt calitatea pozelor, insa sunt facute cu web camul intrucat nu am altceva la dispozitie...
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Dec 17 2009, 10:18 PM
Post #362

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

E foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu tot ma minunez de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Rody
post Dec 17 2009, 10:33 PM
Post #363

Incurabil

Sa o iau ca pe un copliment sau.... (IMG:style_emoticons/default/yu.gif) ...hai ca imi vazusi si gabaritul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 17 2009, 10:45 PM
Post #364

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si mie imi plac hainele. Sa le porti cu placere, Rody!

Eu in ultimul timp mi-am cumparat o gramada de tzoale. A devenit un fel de terapie prin shopping, de fiecare data cand eram deprimata si cu corabiile inecate (frecvent), poposeam in mall. Cand trebuia sa ies undeva special sau cu cineva, sa zicem, special, tot in magazine. o sa dau faliment in ritmul asta (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 18 2009, 01:55 AM
Post #365

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Incaltarile dragute, imi place la nebunie caciulita, e super. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
Si jacheta e foarte, foarte draguta! Dar nu stiu daca te avantajeaza foarte tare tipul asta... Eu il vad pe persoane mai slabute. Pe persoanele mai plinute un pic, ca noi, le avantajeaza chestii care sunt stranse pe talie... cred eu. Dar oricum sa nu crezi ca iti sta rau sau ceva, iti sta foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif)
Cindy, eu nu mi-am mai luat mai nimic din vara. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) Ceea ce este socant pentru mine, dar cu ocazia asta am inceput sa port hainele de prin dulap pe care nu prea apucasem sa le port. Oricum am destule, dulapul e ticsit, nu mai am unde sa le pun. (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) Asa ca nici nu vreau sa imi mai cumpar in urmatoarea perioada.

This post has been edited by Book: Dec 18 2009, 01:58 AM

+Quote Post
Rody
post Dec 18 2009, 11:25 AM
Post #366

Incurabil

Da si eu aleg de obicei haine care sa evidentieze forma taliei. La mine e ok ca se vede talia frumos, chiar daca sunt foarte mare:)) macar nu sunt dintr-o bucata. Crede-ma ca eu cand am mers la cumparaturi vroiam sa imi cumpar o geaca groasa de iarna si aam gasit in cele din urma acest paltonas care culmea ma avantajeaza desi are forma respectiva. Si eu m-am mirat. Oricum din poza nu iti poti da foarte bine seama insa in oglinda si asa lungeste linia corpului si mna mai grasa cel putin sigur nu ma arata. Si stai linistita ca si daca par mare in poza, asa sunt eu de fapt:))) Nu degeaba vreau sa slabesc inca mult.

Ah si inca o precizare: mie imi trebuie haine mai lungi si asta era mai larga in zona soldurilor la care am io marile probleme in general. Eu sunt foarte lata si cu chestii stramte parca arat si mai mare. Asta e numa buna (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 18 2009, 02:31 PM
Post #367

Fondator eLady.ro

Daca ai soldurile late, cam mine, insa talia mica, te sfatuiesc sa optezi pentru jachete/paltoane cambrate pe talie insa trapez in partea de jos. In acest fel ochiul este atras de talia subtirica iar partea d ejos acopera soldurile si implicit, popoul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Rody
post Dec 18 2009, 04:06 PM
Post #368

Incurabil

Da mersi pt sfat. Mai am ceva jacheta in acest stil si e ok. Ma subtiaza. Oricum paltonasul asta imi era f drag si m-am indragostit de el de cum l-am incercat:D

+Quote Post
Diana.
post Dec 18 2009, 05:37 PM
Post #369

Fondator eLady.ro

E frumos si-ti sta tare bine cu el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu stau prost tare la capitolul pulovere si e cazul sa dau o raita...

+Quote Post
Rody
post Dec 18 2009, 06:28 PM
Post #370

Incurabil

Eu am primit acum un pulovarash mov (visina putreda) ceva de genul de la iubit. E dragutel, dar putin larg. Imi place in shchimb ca e tricotat si cu niste nasturi aici sus...se poarta acum. Am primit si o pijama cu magarush:)))

+Quote Post

100 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:21 AM