![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hai ca am facut ceva poze. hm...sper sa intelegeti.
(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20091217_21.jpg) (IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20091217_16.jpg) (IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20091217_15.jpg) (IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20091217_9.jpg) PS: Imi pare rau pt calitatea pozelor, insa sunt facute cu web camul intrucat nu am altceva la dispozitie... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu tot ma minunez de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Sa o iau ca pe un copliment sau.... (IMG:style_emoticons/default/yu.gif) ...hai ca imi vazusi si gabaritul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie imi plac hainele. Sa le porti cu placere, Rody!
Eu in ultimul timp mi-am cumparat o gramada de tzoale. A devenit un fel de terapie prin shopping, de fiecare data cand eram deprimata si cu corabiile inecate (frecvent), poposeam in mall. Cand trebuia sa ies undeva special sau cu cineva, sa zicem, special, tot in magazine. o sa dau faliment in ritmul asta (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Incaltarile dragute, imi place la nebunie caciulita, e super. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
Si jacheta e foarte, foarte draguta! Dar nu stiu daca te avantajeaza foarte tare tipul asta... Eu il vad pe persoane mai slabute. Pe persoanele mai plinute un pic, ca noi, le avantajeaza chestii care sunt stranse pe talie... cred eu. Dar oricum sa nu crezi ca iti sta rau sau ceva, iti sta foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) Cindy, eu nu mi-am mai luat mai nimic din vara. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) Ceea ce este socant pentru mine, dar cu ocazia asta am inceput sa port hainele de prin dulap pe care nu prea apucasem sa le port. Oricum am destule, dulapul e ticsit, nu mai am unde sa le pun. (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) Asa ca nici nu vreau sa imi mai cumpar in urmatoarea perioada. This post has been edited by Book: Dec 18 2009, 01:58 AM |
|
|
![]()
|
|
Da si eu aleg de obicei haine care sa evidentieze forma taliei. La mine e ok ca se vede talia frumos, chiar daca sunt foarte mare:)) macar nu sunt dintr-o bucata. Crede-ma ca eu cand am mers la cumparaturi vroiam sa imi cumpar o geaca groasa de iarna si aam gasit in cele din urma acest paltonas care culmea ma avantajeaza desi are forma respectiva. Si eu m-am mirat. Oricum din poza nu iti poti da foarte bine seama insa in oglinda si asa lungeste linia corpului si mna mai grasa cel putin sigur nu ma arata. Si stai linistita ca si daca par mare in poza, asa sunt eu de fapt:))) Nu degeaba vreau sa slabesc inca mult.
Ah si inca o precizare: mie imi trebuie haine mai lungi si asta era mai larga in zona soldurilor la care am io marile probleme in general. Eu sunt foarte lata si cu chestii stramte parca arat si mai mare. Asta e numa buna (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca ai soldurile late, cam mine, insa talia mica, te sfatuiesc sa optezi pentru jachete/paltoane cambrate pe talie insa trapez in partea de jos. In acest fel ochiul este atras de talia subtirica iar partea d ejos acopera soldurile si implicit, popoul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da mersi pt sfat. Mai am ceva jacheta in acest stil si e ok. Ma subtiaza. Oricum paltonasul asta imi era f drag si m-am indragostit de el de cum l-am incercat:D
|
|
|
![]()
|
|
E frumos si-ti sta tare bine cu el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu stau prost tare la capitolul pulovere si e cazul sa dau o raita... |
|
|
![]()
|
|
Eu am primit acum un pulovarash mov (visina putreda) ceva de genul de la iubit. E dragutel, dar putin larg. Imi place in shchimb ca e tricotat si cu niste nasturi aici sus...se poarta acum. Am primit si o pijama cu magarush:)))
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:21 AM |
|