![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Un cacaniu, pardon cicolatiu-auriiu pare, insa nu l-am pus pe unghii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tipa dermatoloaga de care va vorbeam la discutiile despre tiroidie mi-a spus ca este asaltata de propuneri/cadouri/oferte de comisioane de la producatorii de dermatocosmetice. Pe care ea, personal, nu le considera cu nimic mai bune decit orice crema facuta de orice farmacista cu ingrediente similare/identice, la un pret cu 80% mai mic. M-a pus pe ginduri serios... Ca sa citez: "Dermatocosmeticele sint miraculoase?" "Nu, e marketing 100%." |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Oja de la Artistry - noua formula, nuanta Siren (rosu mushcatziu). In poze pare mai rosu dar nu e asa deschis.
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC09236.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC09240.jpg) Am in plan si Seduction (un brun inchis) Diva (un Rosu mai aprins), Champagne (un roze) si Innocent (un roze rece). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imi place foarte, foarte, foarte mult! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, pai initial crema de maini pentru el o luasem. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Si m-am uitat pe la creme de fata in oras... dar mi s-au parut scumpe. Nici eu nu dau atatia bani pe o crema: 60-70 lei... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Cindy, de cand ma minti! Nici nu te mai cred... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Pink, foarte draguta oja! Chiar ca ne-am pus toate pe rosu! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Book, a mea a costat 69 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa ne spui cum i se pare prietenului. Pink, foartea misto nuanta, am si eu ceva foarte asemanator! This post has been edited by Cindy: Feb 13 2010, 05:37 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Puteam sa jur ca asa o sa spui. De banii astia ar trebui sa faca minuni! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ce crema e?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De ce erai atat de sigura??!? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Am scris pe pagina cealalta despre ea, pun si o poza. (IMG:http://www.erbolario.com/int/uploads/pics/Crema_pesca_02.jpg) Cu crema de picioare de la Scholl am luat teapa, am observat acasa ca este de fapt scrub. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu cand am vazut ca are acizi de fructe, m-am gandit ca face exfoliere chimica, nu mecanica. |
|
|
![]()
|
|
Vezi sa nu... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Cea mai buna metoda dupa parerea mea pentru calciile si talpile cu pielea ingrosata si deshidratata (ca ale mele, ar egzamplu) e tot razatoarea pe uscat, inmuiat in apa fierbinte cu glicerina (dispare si oboseala cu ocazia asta), razatoare iar si apoi o crema cit mai grasa (apidermin rules! ) si apoi o pereche de sosete din bumbac! |
|
|
![]()
|
|
Azi mi-am luat niste chestiute. Si de ce sa nu iau eu in oja in dublura, nu?! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ca ce daca mai aveam una fix aceeasi nuanta... aia alb-bej-roz o am de doua ori... nu stiu daca o sa mi-o schimbe, dar incerc. Uf!
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/3-16.jpg) |
|
|
![]()
|
|
De ce erai atat de sigura??!? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Nu stiu, dar chiar ma gandeam: sa vezi ce-mi zice Cindy acum! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Probabil am vazut ca esti foarte interesata de cosmetice si m-am gandit ca si dai destui bani pe ele. Diana, si eu mor dupa mirosul de vanilie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ojele sunt dragute. Si rochita-pulover e frumusica, imi place mai ales culoarea. Si o vad purtata cu niste bijuterii aurii... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:58 AM |
|