![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Book, si ce crezi ca o sa spun acum? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am si eu lotiune de care si-a luat Diana cu vanilie, plus crema de dus din aceeasi gama! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De asemenea, prima oja o am si eu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
E draguta rochita pulover. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ca tu ai de toate! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Imposibil sa-si mai ia omul ceva nou, ca tu il ai deja. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E, acuma am si eu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Creme de laboante. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru ca nu se mai putea: de la substantele de curatat aragazul si de la detergentul de vase, miinile mele erau de muncitor necalificat.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/shopping210210.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Dar manusi nu porti? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu, nu pot face treaba cu manusi, parca nu iese cum trebuie, desi ar fi o chestie salutara la cit stau eu cu labele in detartranti, detergenti si substante care topesc grasimea... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si mai am si o tona de manusi de bucatarie si chirurgicale in casa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca o sa incerc cu de-alea chirurgicale in final, sa vad daca reusesc s ama misc normal cu ele. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu zic sa te chinui putin, chiar daca la incept o sa ti se para mai greu, pentru ca in felul asta chiar iti distrugi mainile si unghiile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Iaca prada de azi: o cerma foarte grasa pentru piele foarte uscata de la Nivea, doo deodorante de la Burjois, un coat mavala ca sa tina oja mai mult, o oja noua (de-asta n-aveam, jur pe rosu!) tot de la mavala de un trandafiriu pe care camera nu l-a prins bine si niste bete de curatat unghiile, tot de la mavala. Toata disctratia a fost vreo 110 lei.
PS: Dintre cele doua creme de miini de mai sus, o sa ramin la Nivea Q10; Garnier nu mai cumpar, Nivea Q10 pentru miini e incomparabil mai buna. (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P2240004.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Foarte dragut.
Sa ne zici cum este top coat-ul de la Mavala. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Am mai facut si eu niste achizitii, dar e bateria descarcata la aparat. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Pun poze mai incolo. |
|
|
![]()
|
|
Si eu, si eu, si cumparaturi mititele si camera descarcata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:54 AM |
|