![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ba da, puneeee!!!! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Ai un corp foarte frumos! Pun si eu cu cea de ieri!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Rody,colierul cu discurile alea negre plate mi-a placut.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Melcri mersi. Si mie imi place, doar ca in poza a iesit mai zgariat parca si mai aiurea. Cu ochiul liber nu se observa asa.
Book, am incercat ieri sa imi fac o poza din cap pana-n picioare si e oribil. Nu imi place deloc. Nu voi pune poze cu tinuta pana nu mai slabesc 10 kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Pune-le si tu tot la grupul Monti ca e rastrictionat sa vedem diferenta fata de celelalte
Nu vezi ce slabe sunt toate!Si inca mai vor sa slabeasca.Acolo cel putin ai o scuza:lucrezi la imagine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce de cumparaturi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Misto accesoriile, eu nu prea port de regula. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am doar un ceas asa stil bijuterie cu swarowski de la tata, inel, pe care le port mereu, nici cercei nu port zilnic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Diana, chiar ai devenit Mavala addicted! Sa ne spui cum ti se par! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Vad ca ai gasit si diluantul, bravo! Dizolvantul il am si eu. Iti plac cremele Nivea Q10? Eu mi-a luat recent mai mult cosmeticale: Clinique - Stay Matte powder, rimel High Impact- tot de la Clinique, parfum Vera Wang-Princess de care vorbeam si in trecut, foarte dulce (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , mi-a ajuns si comanda de unt de shea si ulei de avocado, trebuie sa o ridic maine de la posta si acum o saptamana, comanda de peeling cu acid glycolic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fetelor, la Jurnal de Moda, comentam tinutele, nu trupul/silueta! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu mi-am luat o crema anticelulita si inca o oja...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Si eu mi-am luat o pereche de blugi si un pulover.O sa pun poze zilele astea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cindy, sa iti spun ca am aceeasi manichiura de 3 zile si nu a crapat? Am folosit lac pentru unghii cu striatii desi nu era nevoie, oja, oja normala, lac pentru uscare rapida si lac pentru stralucire si rezistenta. A, si intre timp le-am si pilit la greu, ca eu nu le tai si am vrut sa le scurtez. Nu a crapat oja deloc. Nu ma asteptam, sa zic drept!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte tare, Diana! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Kryss, asteptam poze. Intre timp, am mai luat si eu: (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0945.jpg) (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0947.jpg) (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif) Una este clama (sau prinzatoare de esarfa, sau se foloseste pe post de ce vreau... ), alta este de pus in piept. (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0949.jpg) (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0950.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Ce chestiute faine ti-ai luat, Book! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa le porti sanatoasa!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:01 PM |
|