IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a IV-a
amailhik
post May 10 2009, 05:42 AM
Post #51

Musafir

Bookaholic, puteam sa jur ca e de la Bershka rochita. Seamana extraordinar e bine cu una pe care am probat-o acum vreo luna dar statea ca naiba pe mine... Aveau si alte culori? La Bershka era in jur de 100 de lei..
Go to the top of the page

+Quote Post
ELLA33
post May 10 2009, 06:00 AM
Post #52

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Kary, in cazul asta da o fuga la mall in Braila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da un semn si poate mergem impreuna.

+Quote Post
Globetrotter
post May 10 2009, 10:36 AM
Post #53

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce chestie.
Nu mai stiu daca erau si alte culori, mie mi-a placut la nebunie culoarea asta (am o pata pe ae, mi se pae ca imi vine foarte bine) asa ca n-am mai cautat.
Si asta vine putin ciudat, adica strange putin banda aia de deasupra sanilor.
Kary, ma uitai pe site si e si la voi in real- Bulevardul Galati 3 A, Galeria Real

Rochita lui walpu e interesanta, sunt curioasa cum vine pe corp.

+Quote Post
kary_pink
post May 10 2009, 10:58 AM
Post #54

Musafir

Ella pai poate facem intalnirea aia la Galati, de cand ne chinuim... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tu esti galateanca sau braileanca? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Book stiu ca este si in Galati, am si fost zilele trecute dar nu mi-a sarit in ochi. Merci de intentie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ELLA33
post May 10 2009, 11:00 AM
Post #55

Dependent

[quote name='kary_pink' date='May 10 2009, 11:58 AM' post='239427']
Ella pai poate facem intalnirea aia la Galati, de cand ne chinuim... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tu esti galateanca sau braileanca? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Braila...dar nu conteaza, jumate din timp in Gl. il petrec, asa ca pot spune ca am doua case (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 10 2009, 12:02 PM
Post #56

Musafir

si eu ma gandesc sa merg pana in real la Takko. Chiar ma gandeam si eu ieri fix la asta! Ca am vazut unele chestii f asemanatoare cu ce am gasit la Bershka sau Stradivarius si la jumatate de pret. Acum nu stiu materialele cum or fi, dar si la Bershka and Co. tot ca niste carpe sunt, deci nu cred sa fie prea mare diferenta.
Eu m-am plimbat ieri 5 ore prin mall si nu mi-am gasit nimic!!! Gasisem o rochita superba, lunga, la Mango si eram dispusa sa imi calc pe inima sa sau 400 si ceva de Ron pe ea, dar nu mai aveau marimea mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Aia a fost cam singura chestie ce mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
ELLA33
post May 10 2009, 12:18 PM
Post #57

Dependent

Uite schimbare de plan, spuneam ca voi avea un eveniment...asa prin iarna prind reduceri si printre altele imi iau si o rochita. Buun, foarte incantata ca am facut o achizitie buna, asteptam sa se stabileasca data...acum mi se comunica data si locatia...stupoare, nu se mai tine la restaurant ci acasa...rochia din sifonier nu tipa de foame dar acu' io cu ce ma imbrac? Ufff...iar trebuie sa alerg prin magazine, alti bani, alta distractie. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si nu am nici o idee. In pantaloni sau fusta sa ma imbrac? Ca o rochita de zi nu cred ca voi gasi. Trebuie sa fiu ok si la biserica si nu vreau sa mai trec pe acasa sa ma schimb, nu mai vad rostul.

+Quote Post
Jo
post May 10 2009, 01:04 PM
Post #58

Musafir

Eu m-am dus in Unirii sa-mi iau pantofi si am plecat cu o rochita pentru festivitatea de absolvire (stiu ca nu prea o sa se vada, ca o sa am roba pe deasupra), un lantic si cercei pentru banchet si o posetuta plic (stateam usor cam... stramba si cocosata in pozele cu rochia, nu mi-am dat seama decat dupa ce am vazut pozele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/5535e878.jpg)
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/77fa2571.jpg)
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/7e89d35d.jpg)
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/9e1a01d4.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/1f88cdc9.jpg)

+Quote Post
lotte
post May 10 2009, 01:38 PM
Post #59

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Vai, Jo, iti vine ca turnata!Parca esti o floricica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si ce sandale frumoase ai, de unde le-ai cumparat?
Tu ai corp de manechin, e foarte greu cu rochiile astea lungute, sa se aseze ca la carte.Arati beton!
Mai pune poze.Pup.

+Quote Post
Jo
post May 10 2009, 01:44 PM
Post #60

Musafir

Sarumana mult (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu am impresia ca arat putin prea slaba (nu ca n-as fi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ), si-s putin stresata, de aia am si pus poze, sa va dati si voi cu parerea, ca mr. imi zice ca-s sexy in orice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Sandalele le-am luat de la Benvenutti (cred, nu mai tin minte exact) acum vreo 3 ani, dar le-am purtat o singura data la banchetul dintr-a 12. Mi-au placut mult ca-s foarte finute si comode. Stiu insa ca n-au fost chiar asa ieftine, am dat parca mai mult de un milion jumate atunci, si mi s-a parut destul de mult la vremea aia.

+Quote Post

100 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:03 PM