![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In sfirsit am gasit si eu incaltaminte sport care sa-mi placa.
Iaca si cumparaturile mele : incaltarile si o chestie de purtat no name in loc poseta, ca nu merge la adidasi si rochie de lurex... (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P4130004.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P4130009.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Diana!Unde sunt pantofii rosii toc de 12?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu i-am pozat inca, dar jur ca ii pozez zilele astea!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si eu tot pe-aia ii asteptam, dar ne multumim si cu adidasii. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) Sunt dragutei, clasici.
|
|
|
![]()
|
|
Altii mai faini nu am gasit... Nu-mi plac cei cu talpa turnata... Facem poze si la papuci, don`t worry. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Nu stiu daca imi da voie regulamentul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar o sa-l spun ,numele magazinului este IDM. Pupici Di, simpli si draguti (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) This post has been edited by kryss_10: Apr 14 2010, 05:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Saru`mina, iubita! Pai i-am vrut cit mai simpli, de-aia i-am luat de la Nike, ca nu imi plac cu brizbrizuri si astia erau cei mai simpli si mai comozi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
S-a redeschis IDM-ul? Yey!
Multumesc kryss, o sa merg si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 4-December 09 Member No.: 7,580 ![]() |
Va cer ajutorul cu privire la tranzactiile pe net; daca suma totala a unei cumparaturi este de 30$ in contul bancar trebuie sa existe 93 RON sau 110 RON(pretul+TVA) pentru a functiona cardul?
This post has been edited by shyla: Apr 28 2010, 01:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Shyla, din strainatate cumperi?
Precizeaza undeva pe siteul ala ca la suma se adauga TVA-ul? Pentru ca e cam ciudat... N-am vazut pina acum in strainatate preturi pe site care sa fie de genul xx,xx $ + TVA. De obicei, in majoritatea cazurilor, pretul afisat este cel final. In mod normal pentru o tranzactie de 30 dolari, pret final, daca nu exista si alte taxe, ar fi de ajuns 105 lei (o sa iti mai ramina citiva din ei). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:00 AM |
|