![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Musai sa ne arati si potrivirea atunci, aka in combinatie cu ceasul (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Īmi place geanta gri. Cele cu toartă, īmi plac doar cānd merg cu maşina. Aurul galben nu-mi place.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Degustibus, City. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu, de exemplu, nu port margele sau bijuuri gen consignatie, chit ca imi plac, chit ca nu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cindy, iaca poza cu asorteu` (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P9190001.jpg) Se vede de la o posta ce rosie mi-i chelicica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
gentile alea gri imi plac mult
si inelul e frumos , desi io am gusturi mai diferite la chestii de pus pe dejte ... se asorteaza cu ceasul super (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Je suis d'accord Diana. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Geanta a doua, cea mai inchisa, are si o poveste. In ziua in care am luat-o la purtat a trecut unu` cu tigara si mi-a atins-o. Frunzele erau sub floare. Cum n-am vrut sa renunt la geanta, am taiat frunzele si le-am mutat/cusut in asa fel incit sa acopere arsura (nu e gaurita, doar inmuiat plasticul nitel, insa se vedea najpa!) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Merge şi aşa. Important e că e īntreagă.
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Cumparat ceas lui Wina. Povestea a inceput de vineri seara.. ma duc cumpar un ceas dar cand ajung acasa observ ca nu functiona. Ma duc iau banii inapoi ma duc in alte parte iau alt ceas, ajung acasa e ok dar fac greseala sa-i zic de alt ceas(am avut de ales din 2 modele) asa ca se duce a doua zi il vede, il vrea, il schimb. Ajungem acasa si observam ca nu merge minutarul.. il duc inapoi iau banii si caut mai departe prin oras pana am ajuns la acest ceas pe care l-am ales cam intr-o jumatate de ora dintre cateva zeci de modele pentru ca nu ma puteam hotara .
(IMG:http://4.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TJXg5Q3HBMI/AAAAAAAACBQ/-E7g94zAJSA/s1600/IMG_8347.JPG) |
|
|
![]()
|
|
Winule, e TAG Heuer cu adevarat?!Cit ai dat pe el?! Misto, e fain, imi place mult!!! Sa il poarte sanatoasa! Si eu ar trebui sa ii iau unu` lu` al meu insa mi-i ca nu o sa ii placa, ca e cam ciudat la gusturi. :}
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte misto, Winu! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cureaua nu este exact pe gustul meu, dar fac abstractie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 12:15 AM |
|