![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Mie nu-mi place.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, oricum, nu il porti tu, City. Mie-mi place, e un ceas sport foarte misto. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Diana sa le porti sanatoasa!
Si mie imi place ceasul Winei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , dar i-as schimba cureaua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
mie imi place si ceasul si cureaua winei (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Evident ca e din aur alb + titan iar pietrele sunt diamante adevarate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sincer dupa cum ziceam ceasul a fost a patra optiune in 2 zile .... noua ne-a ramas gandul la al treilea, era deosebit - simplu, cu un fluturas mov pe cadran, bratara din aliaj dar din pacate nu mergea minutarul. O sa incerc sa-i schimb bratara cu una metalica sau macar cu o culoare neutra care sa se asorteze mai usor oricum mie imi place intru totul. A costat 30RON si am avut doar cateva ore la dispozitie sa-l caut si sa-l cumpar indiferent de model (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Winu |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Nici dacă ar fi cu diamante tot nu mi-ar place.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Mie unul chiar imi place,acum na,depinde si de gusturile fiecaruia,ca ne place sau nu cu diamante sau bratara,nu putem fi gica contra!Pt. Wina,sa-l porti cu placere si sa te tina!
|
|
|
![]()
|
|
Să-l poarte cu plăcere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oau, super, Rody! Te-ai innoit., nu gluma! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 04:46 AM |
|