![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am facut si io poza la geaca mea noua. Imitatie de piele
(IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/Achizitii/geaca.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Imi place gulerul. Mai nou tot la geci cu guler in stilul asta ma uit. Sa o porti sanatoasa.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Draguta geaca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rody, si mie tot bluzita cu volanase imi place cel mai mult. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si accesoriul negru. Parfumul cum e, dulce? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Usor dulce. Desi nu imi plac parfumurile dulci de nicio culoare, asta e chiar ok. Oricum l-am folosit doar o data. Nu l-am ales eu. Mi l-a cumparat mama cadou de ziua mea si nu aveam ce face, dar e ok.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dolce Vita e un parfum tare fain. Mie imi plac la nebunie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Dolce Vita e un parfum nemuritor, parerea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Mie-mi place mult si inelusul, iti vine dragut pe degetele tale lungi. |
|
|
![]()
|
|
Mersi Sylvia. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-am luat un gel de dus cu miros de Cirese Salbatice de la The Body Shop si unt de corp si balsam de buze cu acelasi miros. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Yummy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am luat si eu vopsea de par de la Syoss, un hair thickener tot Syoss si doua bucati tus de gene de la Maybelline. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Inca nu stiu ce ii de capul lor, insa voi vedea cit de curind. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hair thickener-ul ala de la Syoss l-a luat si mama, dar parca nu i-a placut, ii lasa urme albe prin par... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 11:10 AM |
|