![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
I knew it! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar si la Aldo au un model asemanator.
O sa ma uit si eu la Zara de vestuta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
..Pai , na, Cindy! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iaca-ta lacurile de unghii de care spuneam. Mi-au placut toate culorile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/b-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oaaau! Super faine hainutele , mai ales vestuta cu blanita si fustita involanata! Auzi, da poponeata aia suuuuper, de unde ai cumparat-o? Ca as vrea si eu una bucatica, sa inlocuiesc derier-ul de batoza pe care il detin prezent!
Sa le porti sanatoasa si ubitaaa pe toate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Albinutaaaa...! Acush te vazui si eu... Esti dragutica foc!
Hainutele sunt foarte sic si-ti vin frumos. Sa le porti sanatoasa! Imi plac in mod special rochita si fustita, camasuta lunga din primele 2 poze si vestuta cu gluga si blanita. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Albi Sa le porti sanatoasa! Astepti primavara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi place mai ales rochita -tunica.Esti frumoasa ,ai un corp frumos si nu mai ai de ce sa faci dieta Monti dupa cum se vade.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da nu tin dieta, pentru ca am nevoie. M-am invatat asa! Nu o tin stricta stricta! Mai bag si cate un cartof (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Sa le porti sanatos, sunt toate faine! Te pricepi, nu gluma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Acum baga si restul de poze (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 11:17 PM |
|