![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-am indragostit de pantofii tai!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Pantalonii iti vin sus foarte, foarte bine, insa mai trebuie scurtati o idee, e adevarat. Dar vreo 5 cm, nu mai mult, ca dupa aia o sa fie prea scurturti. Si pantofii sport arata foaaarte bine! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Sa porti sanatoasa noile achizitii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Pantalonii imi plac foarte mult! Sa le porti sanatoasa!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Imi plac pantofii tai (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De ce sa nu poti merge? Nu mi se pare ca au un toc foarte mare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici mie nu mie se par foarte inalti, insa depinde ce e obisnuita sa poarte Albi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, is foarte, foarte fani!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu sunt foarte inalti, doar ca eu nu prea pot sa merg pe tocuri. Am dureri groaznice de picioare. De asta am si luat genul asta de toc, pentru ca sper ca e alta asezarea talpii!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Super achizitii!! Pantalonii din ce sunt? Culoarea la escarpeni imi place mult! Iar tenesii,o afacere buna.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Multam (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pantalonii sunt dintr-o stofa o idee lucioasa! Stiu ca in opza aduc cu satenul, dar nu e asa! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Mumosi, sa ii porti cu placere!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Sa-i porti sanatoasa, sunt draguti.
Mi-am luat si eu azi doua bluzite varatice... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 07:42 AM |
|